ostatné

Ako skontrolovať licenciu na Ukrajine

Ako skontrolovať licenciu na Ukrajine

Video: They Call Me Trinity | WESTERN | English | Full Length Spaghetti Western Film | Full Movie 2024, Júl

Video: They Call Me Trinity | WESTERN | English | Full Length Spaghetti Western Film | Full Movie 2024, Júl
Anonim

Zjednotený register licencií ako automatizovaný systém na zhromažďovanie, zhromažďovanie a zaznamenávanie údajov týkajúcich sa licencovania podnikateľských činností bol vytvorený na Ukrajine v roku 1997. O informácie obsiahnuté v registri môže požiadať ktorákoľvek organizácia alebo občan Ukrajiny.

Image

Návod na použitie

1

Informácie o jednotnom registri licencií sa používateľom poskytujú poštou, ako aj prostredníctvom elektronickej komunikácie. Ak nie ste zástupcom orgánov, budete musieť zaplatiť štátny poplatok za služby v predpísanej výške.

2

Ak chcete skontrolovať, či mal podnikateľ skutočne licenciu, požiadajte ho o kópiu, aby ste skontrolovali dostupnosť tohto dokumentu podľa čísla. Ak neviete, či je táto licencia vydaná alebo nie, v tomto prípade môžete poslať žiadosť s uvedením len názvu organizácie

3

V žiadosti uveďte (v závislosti od informácií, ktoré už máte): - názov organizácie, - licenčné číslo, - adresu a formu vlastníctva organizácie. V žiadosti sa musí uviesť aj meno žiadateľa, jeho adresa a identifikačný kód.

4

Písomnú žiadosť o informácie z Jednotného registra licencií zasielate Štátnemu výboru Ukrajiny pre regulačnú politiku a podnikanie na 01011, Kyjev, ul. Arsenalnaya, 9/11.

5

V závislosti od typu žiadosti a množstva informácií nájdených na požiadanie dostanete potrebné informácie do 30 dní od zaplatenia faktúry, ktorá vám bola zaslaná poštou. Ak ste zástupcom vládnych agentúr, všetky informácie sa vám poskytnú čo najskôr.

6

Obráťte sa na príslušné ministerstvo Ukrajiny s podobnou žiadosťou. Napríklad, ak chcete zistiť, či má univerzita licenciu na štúdium, pošlite odvolanie ministerstvu školstva. A ak sa chystáte na liečbu, opýtajte sa, či má klinika licenciu vydanú Ministerstvom zdravotníctva Ukrajiny.

7

Informácie o tom, či liek zakúpený v lekárni má licenciu, nájdete na jednej zo stránok webovej stránky ministerstva zdravotníctva:

Odporúčaná