nepopulárne

Ako skontrolovať zakladateľa

Ako skontrolovať zakladateľa

Video: Naša aplikácia HAKA vie fungovať lepšie ako policajný systém - BEZ VÝHOVORIEK 2024, Júl

Video: Naša aplikácia HAKA vie fungovať lepšie ako policajný systém - BEZ VÝHOVORIEK 2024, Júl
Anonim

Kto je súčasťou zakladateľov podniku, môžete skontrolovať pomocou výpisu z Unified State Register právnických osôb (USRLE), ktorý obsahuje informácie vrátane informácií o zakladateľoch. Úradný výpis z Unified State Register právnických osôb možno získať na ktoromkoľvek daňovom úrade po predložení žiadosti a predložení dokladu o zaplatení štátnej dane.

Image

Budete potrebovať

  • - údaje o spoločnosti, pre ktorú sa vyžaduje výpis z Jednotného štátneho registra právnych subjektov (názov, adresa, DIČ, OGRN);

  • - žiadosť o výpis;

  • - prijatie platby štátnej dane;

  • - pas a splnomocnenie v jeho mene (druhý je potrebný, ak vyhlásenie dostane oprávnená osoba).

Návod na použitie

1

Požiadajte daňový úrad o jeho číslo, vaše údaje (meno alebo názov spoločnosti, registračnú adresu alebo adresu sídla, DIČ, PSRN, ak existujú), žiadosť o výpis a údaje spoločnosti, ktorej sú požadované (meno, adresa sídla, DIČ), BIN). Podpíšte dokument a prípadne ho osvedčte s pečaťou.

2

Za poskytnutie výpisu zaplatte štátny poplatok. Jeho veľkosť v roku 2011 je 400 s. Podrobnosti o platbe nájdete na webovej stránke Federálnej daňovej služby Ruska vo vašom regióne, na daňovom úrade alebo v pobočke Sberbank.

3

Ak zamestnanec vašej spoločnosti, ktorý nemá právo predložiť ho bez plnomocenstva, odovzdá a dostane dokumenty, vystaví naň splnomocnenie a zabezpečí ho pečaťou a podpisom. Pri predkladaní dokladov a prijímaní výpisu musí predložiť cestovný pas. Ak podáte žiadosť v mene jednotlivca alebo máte právo zastupovať spoločnosť bez plnomocenstva a robiť všetko sami, stačí vám pas.

4

Doklady odovzdajte daňovému úradu a včas (od 1 do 5 dní) dostanete výsledok. Všetky informácie o zakladateľoch sa nachádzajú v príslušnej časti výpisu.

Odporúčaná