Obchodné riadenie

Ako uvoľniť autoumyvárku

Ako uvoľniť autoumyvárku
Anonim

Autoservis sa dnes vyvíja neuveriteľným tempom. Takmer na každom kroku sú predajne automobilov, opravovne, autodiely a lakovne

Veľmi často sú rôzne služby kombinované v jednom podniku: konkrétna spoločnosť predáva autá a môže ich okamžite natrieť ľubovoľnou farbou, ktorá sa im páči, umývať, čistiť, načerpávať pneumatiky, meniť potrebné podrobnosti. Debutom nováčikov v automobilovom priemysle je však najčastejšie otvorenie umývacej linky. Ale umývanie áut, aj keď veľmi dobré a ziskové vo všetkých ohľadoch, nestačí len na jeho otvorenie - stále musí byť neochvejné, inak kto zistí také úžasné a kvalitné služby?

Image

Návod na použitie

1

Najlepšia možnosť, v ktorej si každý druhý vodič všimne umývanie auta, je jeho umiestnenie priamo pozdĺž vozovky, lepšie so zreteľne viditeľným znakom. Takéto riešenie však nie je dostupné pre všetky podniky z rôznych dôvodov: finančné obmedzenia, nedostatok voľného miesta na prenájom priestorov atď. Niektoré umývačky áut sú nútené schovávať sa takmer vo dvore, kde ich vôbec nemožno nájsť z „hlavnej cesty“.

2

Zorganizujte špeciálnu akciu určenú na konkrétne obdobie (pokiaľ možno nie príliš dlho). Podstatou akcie je 50% zľava pre jej účastníkov. Všetky informácie o akcii sú vytlačené na farebných letákoch (samozrejme s telefónom, adresou a ďalšími potrebnými údajmi), ktoré sú potom distribuované promótormi dobrej viery alebo zobrazené v predajniach automobilov a benzínových pumpách. Dobrá „práca“ a billboardy inštalované pozdĺž diaľnice.

Čo sa deje? Klient prichádza na umývanie auta, ktorému spravidla priťahujú zľavy, a vo svojej mysli posudzuje situáciu spoločnosti, kvalitu služieb a profesionalitu personálu. Ak je všetko prezentované na slušnej úrovni, môžete dúfať v pravidelného návštevníka.

3

Ak umývačka automobilov ešte nemá na internete svoju vlastnú webovú stránku, musí sa vytvoriť, aj keď na začiatok na najjednoduchšej úrovni. Neskôr bude možné ju doplniť a znovu vykonať, ale zatiaľ je hlavnou vecou informovať o službách spoločnosti čo najviac ľudí.

Čo sa deje? Miesto autoumyvárne navštevuje stále viac návštevníkov. Neidentifikovaní ľudia nájdu užitočné informácie týkajúce sa výberu a kvalifikovanej údržby automobilov (takéto informácie na mieste by mali byť povinné) a majitelia automobilov žijúci v rovnakom meste analyzujú všetky údaje a prídu „na návštevu“, aby si umyli svoje auto a zároveň sa bližšie pozreli na službu, 4

Hlavná vec, na ktorú by sa nemalo zabúdať: najlepšou a najúčinnejšou reklamou je kvalitný servis a slušný a informovaný personál. Bez tohto kritického stavu nebudú marketingové kroky úspešné a spoločnosť nikdy nezíska stálych zákazníkov. Kvalita a integrita by mali byť charakteristickým znakom každej spoločnosti poskytujúcej servis automobilov a potom sa vaše umývacie zariadenie odporučí priateľom a kolegom, iným podnikom a organizáciám - a už viac nebudete potrebovať propagačné akcie, letáky ani billboardy: povesť bude pracovať pre vás.

ako možno spoločnosť propagovať

Odporúčaná