Druhy činností

Ako propagovať záložňu

Ako propagovať záložňu
Anonim

V rokoch hospodárskej krízy sa spravidla zvyšuje počet záložní, ktoré sa otvárajú. Tento jav je celkom prirodzený: pre niektorých ľudí je to skvelá príležitosť získať malú sumu bez toho, aby sa uchýlili k službám bánk a úverových organizácií. Konkurencia v tejto oblasti je pomerne vysoká, preto by sa pri správnej propagácii záložne malo využívať množstvo marketingových aktivít.

Image

Budete potrebovať

  • - corporate identity;

  • - propagačné predmety.

Návod na použitie

1

Zamerajte sa na reklamu vo vašej oblasti alebo štvrti. Pretože dnes existuje veľa záložní, je nepravdepodobné, že by potenciálni zákazníci chceli využiť vaše služby príliš ďaleko. Vaša hlavná úloha: informovať obyvateľov o prítomnosti takejto inštitúcie v okolí.

2

Vytvorte firemnú identitu záložne a chytľavé logo. V takom prípade je vhodné využiť služby profesionálneho dizajnéra alebo obchodníka. Vaším cieľom je vyniknúť vizuálnymi prostriedkami proti konkurentom. Okrem firemnej identity môžete vytvoriť aj chytľavý slogan, ktorý bude súčasťou celkovej reklamnej stratégie a bude okamžite spojený s vašim záložníkom.

3

Tlačte nízkonákladové letáky firemného štýlu a distribuujte ich do poštových schránok blízkych domácností. Uveďte základné informácie o záložni, otváracích hodinách, druhoch prijatého tovaru. Uverejňujte plagáty s rovnakým textom vo verejnej doprave, v obchodoch.

4

Vypracovať niekoľko systémov na platenie úrokov a vracanie prisľúbených hodnôt. Pre niektorých klientov je oveľa dôležitejšie získať na krátku dobu veľkú sumu peňazí, zatiaľ čo pre iných je oveľa pohodlnejšie používať peniaze čo najdlhšie pri nízkych úrokových sadzbách. Avšak vo väčšine záložní existuje iba jedna pracovná metóda. Vývojom flexibilného systému môžete zvýšiť tok zákazníkov.

5

Rozšírte rozsah tovaru, ktorý sľubujete. Okrem najobľúbenejších šperkov sa pokúste vziať aj domáce spotrebiče, kožušinové výrobky a dokonca aj autá. Tento spôsob práce samozrejme zahŕňa vytvorenie určitých podmienok skladovania a dostupnosť kompetentných odhadcov. Zároveň však budete môcť získať povesť záložne, kde je najvýhodnejšie kontaktovať.

Venujte pozornosť

Nestojí za to prilákať zákazníkov s nízkym záujmom alebo s inými cenovými stratégiami. Je preto nepravdepodobné, že by ste výrazne zvýšili tok návštevníkov, ale zároveň by ste stratili časť zisku.

reklama pre záložne

Odporúčaná