Obchodné riadenie

Ako propagovať pieseň

Ako propagovať pieseň

Video: 5 spôsobov AKO ZADARMO PROPAGOVAŤ svoje YouTube videá 2024, Júl

Video: 5 spôsobov AKO ZADARMO PROPAGOVAŤ svoje YouTube videá 2024, Júl
Anonim

Pieseň je vokálna hudba v miniatúrnom žánri. Toto je hlavná forma kreativity v rockovej, metalovej, rapovej a iných typoch pop a modernej hudby. Propagácia piesní priamo určuje úspech a popularitu skupiny.

Image

Návod na použitie

1

Roztočte skladbu až po kvalitnom zázname zvuku. Nepokladajte sa na profesionálne štúdio a skúseného zvukového inžiniera. Je lepšie nechať ho okamžite zaznamenať vysoko kvalitnú stopu, potom odstránite šum a zvuky alebo ospravedlníte publikum:

, ".

2

Roztočte pieseň tam, kam často chodíte. Nechajte odkazy na sťahovanie a počúvanie v stave na sociálnych sieťach, v podpisoch na fórach, v blogových príspevkoch a komunitách. V správe časopisu môžete okrem iného vložiť tlačidlo „Odovzdať“, aby sa vaša skladba migrovala na blog iného používateľa, ak sa vám to páčil váš hosť.

3

Vytvorte klip, aj keď je to amatérsky, a vložte kvalitnú nahranú skladbu ako zvuk. Zaregistrujte sa na videu ako hudobník a dajte ho na verejný displej. Nezabudnite duplikovať odkaz na video, nech ste kdekoľvek.

4

Zaregistrujte hudobnú skupinu alebo samostatný projekt v oblasti hudobných zdrojov. Uverejňujte informácie o sebe, sťahujte zvukové stopy. Duplicitné odkazy na ne na rovnakých fórach a sociálnych sieťach.

5

Obráťte sa na vedenie rozhlasovej stanice špecializovanej na vysielanie vášho štýlu hudby. Nečakajte na poplatky za rotáciu skladby. Naopak, bude dobré, ak za to od vás nebudú požadovať peniaze. Ak chcete počúvať svoju skladbu, kde je to možné, duplikujte odkaz.

Odporúčaná