Obchodné riadenie

Ako propagovať trh

Ako propagovať trh

Video: Aktuální trh | CryptoKingdom.cz 2024, Júl

Video: Aktuální trh | CryptoKingdom.cz 2024, Júl
Anonim

Trh je maloobchodný priestor, ktorý sa prenajíma pre obchodné pavilóny. Ak sa rozhodnete pre tento druh podnikania, mali by ste spočiatku spočítať, v ktorom mieste mesta môžete z neho získať maximálny zisk. Je to potrebné, aby nájomníci videli zrejmú perspektívu rozvoja týmto smerom a boli pripravení s vami spolupracovať. Ak by konkurenti neboli braní do úvahy, mohli by ste utrpieť veľké straty.

Image

Návod na použitie

1

Vyberte si miesto na trhu tak, aby sa nachádzalo v rezidenčnej štvrti a súčasne mimo veľkých nákupných centier. Ak sa v blízkosti nachádza obchod s potravinami, predajcovia budú musieť iba skládku.

2

Po výbere miesta vyhľadajte tých, ktorí sú ochotní prenajať si miesta na trhu. Umiestňujte reklamy v novinách, na internete, v rozhlase. Prenájom distribútora tlačových reklám.

3

Po dokončení počiatočného zloženia nájomcov prejdite na odkapávanie reklamy. Otvorenie trhu je najlepšie začať s akciami a keďže ľudia spájajú trhy s lacnými výrobkami, najlepšou akciou budú zľavy. Dohodnite sa s tými, ktorí si prenajímajú váš maloobchodný priestor, že za tri až štyri dni bude cena výrobkov o tridsať percent nižšia ako obvykle. Vysvetlite im presne, čo to pomôže.

4

Reklamná kampaň by sa mala zamerať predovšetkým na staršiu generáciu, pretože je náchylnejšia na nákup výrobkov na lacných miestach. Nalepte reklamu na vchody do domov nachádzajúcich sa v oblasti trhu, použite poštové schránky na distribúciu reklamných produktov, aktívne inzerujte v novinách.

5

Strávte „Dni zliav“ pravidelne sprievodnou reklamnou kampaňou s cieľom maximalizovať záujem návštevníkov o trh.

Ako propagovať stránku alebo ukladať na Instagram sami

Odporúčaná