Obchodné riadenie

Ako propagovať právnickú firmu

Ako propagovať právnickú firmu

Video: Agrael propaguje trenky od firmy MADMONQ 27.11.2020 2024, Júl

Video: Agrael propaguje trenky od firmy MADMONQ 27.11.2020 2024, Júl
Anonim

Právne podnikanie sa nestáva príliš rýchlo úspešným - toto všetko v prvom rade súvisí so skutočnosťou, že v Moskve je veľa právnikov, napríklad advokátskych kancelárií. Nie každý poskytuje skutočne kvalitné služby, ale ďaleko od všetkých klientov je ochotný dať dosť veľa peňazí právnikom na najvyššej úrovni. Aby ste mohli propagovať právnickú firmu, budete potrebovať okrem obvyklej reklamnej kampane aj dobré odporúčania od klientov a od svojho vlastného výklenku, čo je oblasť, v ktorej vaša firma pracuje obzvlášť úspešne a ktorá ešte nie je zastúpená v mnohých ďalších firmách.

Image

Návod na použitie

1

Ešte pred otvorením advokátskej kancelárie by ste mali myslieť na potenciálnych klientov. Okamžite budete potrebovať klientov, inak všetok počiatočný kapitál môže rýchlo „odčerpať“ údržbu kancelárie, odmeňovanie zamestnancov, ktorí sú takmer zaneprázdnení, reklamu. Advokátsku kanceláriu spravidla otvárajú právnici s dostatočne dlhoročnými skúsenosťami. Preto majú stále kontakty so svojimi bývalými zákazníkmi, majú určitý status, ktorý pomôže prilákať nových zákazníkov. Ak existuje len málo takýchto odkazov, alebo ak ešte neexistuje štatút, pravdepodobne by ste sa nemali ponáhľať s otvorením spoločnosti.

2

Klienti sa často obracajú na jedného alebo druhého právnika, aby odporučil protistrany. Preto je nesmierne dôležité, po prvé, mať tých, ktorí sú schopní vás odporučiť, a po druhé, čo najúčinnejšie pracovať na prvých projektoch.

3

V Moskve je veľké množstvo rôznych advokátskych kancelárií. Existujú tie, ktoré sa zaoberajú iba registráciou a likvidáciou právnických osôb, existujú firmy špecializujúce sa na trestné veci na súdoch a existujú firmy na podporu podnikania. Ešte predtým, ako prijmete tím právnikov, je dôležité určiť rozsah vašej budúcej spoločnosti. Je ťažko zmysluplné prijať všetko, je lepšie mať určitú špecializáciu, obsadiť miesto, v ktorom pracuje len niekoľko ďalších spoločností. Voľba medzery môže závisieť od situácie na trhu právnych služieb a od toho, ktorých odborníkov môžete pritiahnuť, a samozrejme, od vašich vlastných túžob a skúseností.

4

Pri propagácii advokátskej kancelárie by ste nemali zabúdať na reklamnú kampaň. Advokátska kancelária potrebuje solídne stránky, na ktoré bude odkaz na právnych a obchodných fórach. No, ak bude vo vrchole vyhľadávacích nástrojov. Právne služby možno inzerovať pred obchodnými centrami a súdnymi budovami - napríklad distribúciou letákov.

5

Veľkú úlohu pre advokátsku kanceláriu zohráva jej kancelária. Kancelária renomovanej advokátskej kancelárie by sa mala nachádzať v centre Moskvy alebo v jeho blízkosti. Je nepravdepodobné, že klient pôjde na predmestie, a to ešte viac za rámec MKAD, a to je dôležité, pretože klienti sa často stretávajú s právnikmi v kancelárii úradu. Okrem toho je právne podnikanie dosť konzervatívne a vaša kancelária bude posúdená podľa vášho úspechu.

Odporúčaná