Obchodné riadenie

Ako si vyrobiť taxi reklamu

Ako si vyrobiť taxi reklamu

Video: WHYDOTAS - TAXI VAIRUOTOJAS 2024, Júl

Video: WHYDOTAS - TAXI VAIRUOTOJAS 2024, Júl
Anonim

Práca v taxíku je celkom lukratívna záležitosť. Vždy budú ľudia, ktorí musia ísť niekde v noci, neskoro do práce a jednoducho nechcú cestovať verejnou dopravou alebo šoférovať. V meste je však veľa taxíkov. Preto sa musíte uistiť, že o vašej spoločnosti vie čo najviac ľudí.

Image

Návod na použitie

1

Definujte svoju cieľovú kategóriu. To znamená, že tí ľudia, ktorí budú využívať služby vášho taxi. Ak spoliehate na veľmi bohatých ľudí, potom by pre nich mali byť vhodné autá. Je nepravdepodobné, že bohatý človek bude chcieť jazdiť v aute bez klimatizácie v horúcom a dusnom počasí. Cestovné takéhoto taxíka bude, samozrejme, vyššie ako obvykle. Ak je cieľovou kategóriou stredná trieda, cena za kilometer by mala byť nižšia. Dobrým dôvodom pre reklamu takéhoto taxíka by bola podhodnotená sadzba alebo zľavy.

2

Príďte s charakteristickými črtami. Môže to byť zaujímavé meno, špeciálne logo, určitá značka automobilov, zľavy, propagačné akcie alebo špeciálne ceny. Akákoľvek reklama sa stane efektívnejšou, ak bude obsahovať informácie, ktoré nie sú dostupné pre konkurentov.

3

Vytvorte čo najviac vizitiek. Ak to chcete urobiť, obráťte sa na reklamnú agentúru alebo tlačiareň a požiadajte ich, aby vyvinuli jedinečný dizajn a tlač vizitiek. Mali by obsahovať všetky informácie o vašej spoločnosti: meno, telefónne čísla, adresy. Nezabudnite ich napísať o charakteristických črtách vášho taxi. Napríklad: „Každý utorok 10% zľava“, „Saturn - taxi elity triedy“ alebo „Taxi“ taxi “si môžu všetci dovoliť.“ Počet vizitiek závisí od vašich finančných možností. Ale čím viac bude, tým lepšie.

4

Rozdávajte vizitky. Dajte ich cestujúcim, ktorí využívajú služby vášho taxi. Nechajte miesto, kde ľudia najčastejšie potrebujú prepravu. Patria sem kaviarne, reštaurácie, nočné kluby, nákupné centrá a nemocnice. V niektorých z nich budete musieť zaplatiť, aby ste zabezpečili, že sa vaša reklama zobrazí v informačných pultoch alebo tabuľkách. A niekto bude súhlasiť a zadarmo.

5

Ak to prostriedky umožňujú, umiestnite reklamu do rádia. Text v tomto prípade by mal byť jednoduchý, ale chytľavý. Osobitný dôraz by sa mal klásť na slovo „taxi“, názov spoločnosti a telefón.

Užitočné rady

Nezabudnite, že najlepšou reklamou na taxi bude vysokokvalitný servis a nízke ceny.

Ako si vyrobiť taxi reklamu

Odporúčaná