obchodné

Ako robiť motokáry sami

Ako robiť motokáry sami

Video: Cvičenie HIP DIPS Cvičenia na bočných zadkoch 10 minút domáce cvičenie 2024, Júl

Video: Cvičenie HIP DIPS Cvičenia na bočných zadkoch 10 minút domáce cvičenie 2024, Júl
Anonim

Karting je dnes veľmi populárna zábava. Na základe toho si môžete podľa potreby vybudovať svoj vlastný ziskový podnik. Aby ste to mohli urobiť, musíte si prenajať pozemok, vybaviť trasu a kúpiť potrebné vybavenie.

Image

Budete potrebovať

  • - živnostenské oprávnenie;

  • - pozemok;

  • - infraštruktúra pre motokáry;

  • - karty rôznych kapacít.

Návod na použitie

1

Zaregistrujte sa u miestnej samosprávy ako právnická osoba a získajte licenciu na podnikanie. To je potrebné na otvorenie podniku poskytujúceho služby v oblasti motokár. Vyhľadajte vhodný pozemok na prenájom. Je vhodné, aby bol v meste alebo v jeho blízkosti. Dôležitým faktorom je dostupnosť neďalekého parkoviska, aby návštevníci mohli pohodlne prísť.

2

Začnite organizovať infraštruktúru pre motokár. Patria sem trasy, na ktorých sa preteky konajú, budova pre správu, garáž pre motokáry, kaviareň alebo bar, stojany pre divákov, toalety. Ak chcete, aby motokáry fungovali v zime, zorganizujte krytú motokárovú dráhu. Žiaduce sú aj samostatné stopy pre deti.

3

Držte veľké otvorenie motokára. Prenájom potrebného personálu. Organizujte reklamnú kampaň v miestnych médiách, venujte pozornosť bezplatným katalógom na internete. Nezabudnite prísť so zaujímavým systémom zliav a výhodných ponúk, aby ste ešte viac zaujali návštevníkov.

Venujte pozornosť

Pri motokárách možno budete potrebovať malú dielňu na údržbu motokár a prípadne výrobu niektorých modelov. Pomôže to výrazne znížiť náklady na zakúpené zariadenie. Karty nemusia byť certifikované, takže s domácimi výrobkami by nemali byť problémy. Najmite si dobrú mechaniku, ktorá by ich dokázala vyrobiť podľa výkresov.

Užitočné rady

Ak plánujete usporiadať trasy pre deti, nemali by ste ich vybavovať rovnakými kartami, aké sa používajú na hlavných cestách. Je lepšie kúpiť vybavenie s nižšou spotrebou energie, ktoré nebude schopné vyvinúť vysokú rýchlosť. Nezabudnite na poskytnutie väčšieho trenia na trati. Posilnite bezpečnosť koľaje pomocou plastových štiepkovačov.

Odporúčaná