obchodné

Ako navrhnúť materskú školu

Ako navrhnúť materskú školu

Video: Mikuláš v Materskej škole 2024, Júl

Video: Mikuláš v Materskej škole 2024, Júl
Anonim

Z dôvodu nedostatku štátnych škôl sa otvára stále viac súkromných predškolských zariadení. Nejedná sa iba o polozákonné záhrady. Sú to strediská profesionálneho rozvoja, v ktorých sú zapojení najlepší učitelia s deťmi.

Image

Návod na použitie

1

Ak chcete otvoriť materskú školu, pripravte projekt, ktorý musí byť schválený na ministerstve školstva. Na základe tohto plánu sa môžete spoľahnúť na určitú dotáciu od štátu.

2

Vytvorte projekt v Power Point. To je veľmi výhodné, pretože vám to umožní okamžite pridať potrebné obrázky, fotografie, schémy.

3

Na prvý hárok zadajte text: „Projekt pre materskú školu (alebo vývojové stredisko alebo stredisko pre raný vývoj). Uveďte názov inštitúcie. Dátum uveďte naspodok listu.

4

Nasledujúci list predstavuje obsah. Uveďte všetko, čo bude opísané v projekte.

5

Uveďte tretí hárok, čo je potrebné urobiť. Napríklad, na opravu budovy, prerezanie ďalším požiarnym východom, zlepšenie územia. Napíšte, že si dokážete poradiť sami a prečo potrebujete pomoc od vládnych agentúr.

6

Na štvrtom hárku uveďte podrobný odhad stavebných prác. Ak existuje fotografia budúcej materskej školy - pripojte ich sem.

7

Na piaty list umiestnite ukážkový projekt existujúcej inštitúcie. Mal by existovať vzhľad budovy a územia, ako aj vnútorná výzdoba priestorov. Podrobne opíšte, kde budú herné miestnosti, kde bude jedáleň a spálňa. Kde sú príručky a hračky, atď.

8

Na šiestom hárku uveďte svoje plány pre zamestnancov. Koľko ľudí plánujete najať. Počet učiteľov, metodikov, pestúnky, zdravotnícky personál. Pozvete tútorov do cudzích jazykov, hudby, rytmu. Plánuje personál psychológa.

9

Siedmy list - opis metodológie, podľa ktorej bude predškolská vzdelávacia inštitúcia pracovať. Teraz ich je dosť, môžete si vybrať ľubovoľný. Platí sa iba väčšina z nich, preto vopred zistite náklady na učebné pomôcky a pridajte ich do projektu.

10

Na ôsmom hárku uveďte podrobné informácie o všetkých problémoch a ťažkostiach, ktoré bránia otvoreniu materskej školy. Napríklad hasiči odmietajú vydať povolenie na prácu. Alebo jednoducho nemôžete nájsť tých správnych zamestnancov. Toto pomôže úradníkom pochopiť, s čím presne vám môžu pomôcť.

Užitočné rady

Pri navrhovaní projektu neskúšajte fotky, obrázky a schémy. Čím jasnejšia bude predložená dokumentácia, tým je pravdepodobnejšie, že ju úradníci budú mať radi.

Odporúčaná