obchodné

Ako vytvoriť súkromnú materskú školu

Ako vytvoriť súkromnú materskú školu

Video: Slovensko: Vytvoriť z materskej školy teplejšie miesto 2024, Júl

Video: Slovensko: Vytvoriť z materskej školy teplejšie miesto 2024, Júl
Anonim

V Rusku dnes existuje katastrofický nedostatok miest v štátnych predškolských zariadeniach. V tomto ohľade starajúci sa rodičia začali čoraz viac uprednostňovať súkromné ​​materské školy. Ako zorganizovať prácu takejto predškolskej inštitúcie?

Image

Návod na použitie

1

Posúdiť konkurencieschopnosť budúcej materskej školy vo vašej oblasti.

2

Vezmite prosím na vedomie, že súkromná materská škôlka a domáca materská škola sú dve rôzne inštitúcie, z ktorých posledná je zvyčajne nelegálna. Ušetrite preto papierovanie a údržbu väčšej miestnosti (aspoň preto, aby ste sa vyhli následným sankciám proti vám) a zaregistrujte súkromnú materskú školu. Vytvorte obchodný plán pre budúcnosť DOW.

3

Zaregistrujte sa na daňovom úrade LLC. Právnická osoba musí byť zaregistrovaná ako NOC (mimovládna vzdelávacia inštitúcia), musí dostať osvedčenie o registrácii, kódy OKVED / OKPO, otvoriť bankový účet a bez zbytočného odkladu musíte informovať FSS Ruskej federácie a FIU.

4

Nájdite vhodnú izbu a prenajajte si ju. Budova bývalej štátnej materskej školy, ktorú nie je možné náležite opraviť z dôvodu nedostatku finančných prostriedkov v rozpočte mesta, sa obyčajne ponúka podnikateľom ako takýmto priestorom.

5

Opravte miestnosť. Pozvite pracovníkov SES a služieb požiarneho dozoru a získajte pozitívne závery o stave priestorov v súlade s normami DOW.

6

Nakupujte všetko potrebné vybavenie, nábytok, hračky, spotrebiče, sanitárne a domáce potreby.

7

Prenájom personálu pre súkromnú materskú školu. Počas pohovoru venujte osobitnú pozornosť skúsenostiam učiteľov pracujúcich s deťmi v podobných štátnych inštitúciách. Je dôležité, aby úroveň odbornej prípravy pedagógov spĺňala všetky moderné požiadavky.

8

Prenájom účtovníka a varenie. Uzavrieť dohodu s potravinárskym závodom. Dajte pozor na zachovanie DOW.

9

Obráťte sa na miestne ministerstvo školstva, predstavte základné dokumenty, podnikateľský plán súkromnej materskej školy, informácie o požiarnej bezpečnosti a zdravotnom stave miestnosti a informácie o učiteľoch. Predkladajte a registrujte dokumenty daňovým úradom. Vyžaduje sa aj zoznam programov, pre ktoré sa bude vykonávať predškolské vzdelávanie a vzdelávanie detí. Zverejnite v médiách informácie o vašej súkromnej materskej škole.

10

Požiadajte odborníkov, aby vám pomohli pri organizovaní správneho priebehu reklamnej kampane.

Odporúčaná