Druhy činností

Ako vytvoriť detektívnu agentúru

Ako vytvoriť detektívnu agentúru

Video: Healthy Workplaces Lighten The Load Campaign 2020/2022 2024, Júl

Video: Healthy Workplaces Lighten The Load Campaign 2020/2022 2024, Júl
Anonim

Získať informácie o potenciálnom partnerovi, nájsť nezvestnú osobu, viesť vyšetrovanie nezávislé od polície - tieto a mnohé ďalšie problémy možno vyriešiť iba pomocou súkromných odborníkov. Z tohto dôvodu je čoraz viac populárne otváranie detektívnych agentúr. Začatie tohto podnikania je veľmi ťažké, ale s príslušnou organizáciou prinesie stály príjem.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory;

  • - vybavenie;

  • - lekárske vyšetrenie;

  • - peniaze.

Návod na použitie

1

Po registrácii ako súkromný podnikateľ si nájdite miesto pre svoju agentúru. Venujte osobitnú pozornosť dizajnu kancelárie: musí byť prísna, stručná a musí vzbudzovať dôveru v potenciálnych zákazníkov.

2

Nákup vybavenia a zariadení potrebných pre detektívne práce. Možno budete potrebovať fotografické a video zariadenie, hlasový záznamník, kancelárske vybavenie. Majte na pamäti, že podľa zákona môžete vo svojej práci používať iba metódy fotografie, prieskumy a získavanie informácií z otvorených zdrojov. Dohľad, odpočúvanie telefónov a hackovanie počítačov sa považujú za nezákonné. Preto by ste nemali kupovať vhodné vybavenie.

3

Prejdite lekárskou komisiou. Malo by zahŕňať povinné vyšetrenie narkológom a psychiatrom. Okrem toho budete musieť prejsť úzkymi špecialistami (neurológ, chirurg). Pripravte príslušné osvedčenie na predloženie orgánom pre vnútorné záležitosti.

4

Obráťte sa na akékoľvek oddelenie vnútorných záležitostí a poskytnite tento balík dokumentov na získanie preukazu: - vyhlásenie o úmysle vytvoriť detektívnu agentúru, - lekárske osvedčenia, - prijatie platby štátnej povinnosti za vydanie preukazu, - 2 fotografie, - doklad o vzdelaní alebo ďalšom školení v právnej oblasti - podrobný opis plánovanej činnosti s uvedením zdrojov potrebných na prácu, - osvedčenie o občianstve Ruskej federácie.

5

Najmite zamestnancov, aby vám pomohli dokončiť prácu. Najlepšie je hľadať zamestnancov, ktorí majú právnické vzdelanie alebo ktorí predtým pracovali v policajných alebo vojenských štruktúrach. Pre vašich podriadených sú prioritou znalosti právnych predpisov, analytické myslenie a skúsenosti s vykonávaním vyhľadávacích aktivít.

Venujte pozornosť

Nebudete môcť otvoriť detektívnu agentúru, ak máte záznam v registri trestov, ste pod vyšetrovaním alebo ste boli prepustení z orgánov pre vnútorné záležitosti z dôvodu obvinenia.

Užitočné rady

Získajte užitočné kontakty na presadzovanie práva. Počas vašej činnosti je celkom možné, že sa budete musieť uchýliť k pomoci polície, prokurátorov alebo FSB.

Odporúčaná