obchodné

Ako vytvoriť online klub

Ako vytvoriť online klub

Video: Jak vytvořit online klub 2024, Júl

Video: Jak vytvořit online klub 2024, Júl
Anonim

Multifunkčný počítačový klub vyžaduje viac investícií ako malá polo legálna internetová kaviareň, ale to je formát, ktorý vám umožní pracovať v budúcnosti, zatiaľ čo život malého internetového salónu v suteréne zriedka presahuje jeden alebo dva roky.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory od 100 metrov štvorcových;

  • - súprava zariadení - od 50 počítačov a ich príslušenstva;

  • - kopírovacie zariadenie pre kopírovacie zariadenie v klube;

  • - Tri smeny desiatich zamestnancov.

Návod na použitie

1

Prišiel s konceptom pre počítačový klub, okamžite počítal s konkrétnym cieľovým publikom a dobre si ho predstavoval. Hlavnými kategóriami návštevníkov online klubov sú študenti, ktorí nemajú vlastný počítač a fanúšikovia sieťových hier. Klub sa preto môže stať univerzálnym alebo si môžete vybrať hernú zónu alebo dokonca vytvoriť špecializovanú inštitúciu pre hráčov.

2

Vyberte si izbu, na chvíľu nezabudnite, že základom vášho budúceho úspechu je dobre zvolená poloha internetového klubu. Hlavným pravidlom je, že vaša inštitúcia by sa nemala vzdialiť od iných kľúčových bodov v živote jej návštevníkov. Dobrými hostelmi pre internetový klub budú študentské internáty, kiná, obchody s audio a video produktmi, ako aj jednoducho veľké nákupné centrá.

3

Kúpte si kancelársku techniku ​​potrebnú na otvorenie klubu - na dlhodobý projekt budete potrebovať najmenej 50 počítačov. Okrem toho musíte byť okamžite pripravení na nadchádzajúce aktualizácie technológií a nadviazať dlhodobé obchodné vzťahy s dodávateľmi. Predpokladom dodávky počítačov a komponentov by mal byť záručný servis a technická podpora - nie je praktické organizovať technický servis vo vašej inštitúcii.

4

Vytvorte niekoľko zmien zamestnancov, ktorí budú slúžiť online klubu. Veľkosť personálu vašej inštitúcie sa bude značne líšiť v závislosti od spôsobu práce a súboru služieb, ktoré si vyberiete. Klub s nepretržitou prevádzkou, ktorý má bar a kopírovacie stredisko, bude vyžadovať tri smeny po desiatich ľuďoch.

Užitočné rady

Systém platieb za služby internetového klubu by mal byť automatizovaný (najmä ak sa poskytuje pomerne široká škála rôznych služieb), v opačnom prípade bude ťažké vyhnúť sa podvádzaniu najatými správcami a pokladníkmi.

Neustále sledujte všetky zmeny na trhu s kancelárskymi zariadeniami a skúste pravidelne aktualizovať vybavenie vášho online klubu, inak sa jeho obľuba z času na čas zníži.

Ako otvoriť online klub

Odporúčaná