obchodné

Ako vytvoriť podielový fond

Ako vytvoriť podielový fond

Video: Financie - Základy investovania do podielových fondov. 2024, Júl

Video: Financie - Základy investovania do podielových fondov. 2024, Júl
Anonim

Súkromné ​​investície prostredníctvom podielových fondov sú životaschopnosťou ekonomík po celom svete. Otvorenie vlastného fondu na správu súkromných investícií sa ukáže ako ťažká úloha, ale s nasadením, znalosťami a trochou šťastia môžete so svojimi klientmi uzavrieť veľmi priaznivú dohodu.

Image

Budete potrebovať

  • - investičná stratégia;

  • - dobrý marketing;

  • - investori.

Návod na použitie

1

Zistite, aké investície budete investovať, v ktorej oblasti trhu bude spoločnosť pôsobiť. Fondy súkromného kapitálu najčastejšie pracujú s činnosťami, ako sú finančné transakcie s akciami a dlhopismi. Mnoho fondov počíta komoditné futures, zostavuje rôzne menové a opčné stratégie.

2

Otvorte svoj fond. Je to celkom jednoduché, ak plánujete zostať jej vlastníkom alebo prevádzkovateľom. Je dôležité sa rozhodnúť, do ktorej oblasti budú vaši klienti investovať a ako správne a v súlade s vybraným smerom nakladať s kapitálom. Ak sa chystáte okamžite vykonať väčšie operácie a najať niekoľko zamestnancov, potom premýšľajte o možnosti zorganizovať fond prostredníctvom oddelenia. Môžete teda otvoriť oddelenia, ktoré začnú pracovať s dlhopismi, menou a tovarom, ako aj oddelenia pre záležitosti investorov a administratívne záležitosti. Vedúci každého z nich by mal byť menovaný vyšší zamestnanec.

3

Zamyslite sa nad typom entity, ktorá vám vyhovuje. Väčšina investičných podielových fondov je organizovaná vo forme mini-korporácie alebo spoločnosti s ručením obmedzeným. Dohodnite si stretnutie s osobným účtovníkom a prediskutujte najvhodnejší daňový stav. Napríklad pri výbere formulára LLC sa môžete spoľahnúť iba na daň zodpovedajúcu tejto spoločnosti.

4

Zaregistrujte sa na právnych orgánoch. Väčšina podielových fondov vyžaduje registráciu s cennými papiermi a výmennými transakciami, ale ak sa váš fond špecializuje na iné typy transakcií a produktov, potom je celkom možné, že vás pozveme na pohovor s Národnou asociáciou pre futures a komisiou pre obchodovanie s komoditnými futures.

5

Začať priťahovať investorov. Môžu sa stať jednotlivcami aj inštitúciami. Postupujte podľa pravidiel týkajúcich sa práce so súkromnými údajmi, analyzujte riziká a výhody vášho investičného fondu.

Podielový fond.

Odporúčaná