Obchodné riadenie

Ako si vytvoriť vlastné poľnohospodárstvo

Ako si vytvoriť vlastné poľnohospodárstvo

Video: Ako si vytvoriť tričko s vlastnou potlačou rýchlo a jednoducho 2024, Júl

Video: Ako si vytvoriť tričko s vlastnou potlačou rýchlo a jednoducho 2024, Júl
Anonim

Dnes v tlači, vláda, medzi odborníkmi a obyčajnými ľuďmi, sa veľa hovorí o tom, prečo naše poľnohospodárstvo nemôže živiť obyvateľstvo krajiny. Pri hľadaní pravdy sa vytvárajú nové zákony, vyvíjajú sa nové stroje a zariadenia a teraz sa hovorí, že tam sú. Ľudia, ktorí milujú Zem, takéto rozhovory nepodporujú, ale pracujú na Zemi - vytvárajú vlastné poľnohospodárstvo. Ich skúsenosti s pôdou sa začali poľnohospodárstvom.

Image

Budete potrebovať

  • - podnikateľský plán;

  • - potrebné budovy pre zvieratá;

  • - pozemky;

  • - vybavenie a strojné zariadenie.

Návod na použitie

1

Vytvorenie vlastnej farmy je podnik, ktorý od človeka vyžaduje veľa energie. Ak chcete dosiahnuť úspech v tejto zložitej veci, musíte ho naozaj milovať a dať mu všetko sám. Ak plánujete vytvoriť vlastné poľnohospodárstvo, pred nami je ešte veľa práce.

2

Najprv musíte zistiť, čo presne plánujete vo svojom poľnohospodárstve. Faktom je, že existujú dva smery. Prvým je úzko zameraná aktivita na chov zvierat jedného druhu (vtáky, ošípané, kravy atď.). Druhým je samotné poľnohospodárstvo, ktoré sa považuje za najziskovejší podnik.

3

Potom musíte zaregistrovať svoju spoločnosť (IP alebo LLC) a získať pre ňu dokumenty. Teraz začnite vytvárať podnikateľský plán: čo a ako budete robiť, vypočítajte finančnú zložku svojich plánov, načrtnite spôsoby vykonávania pestovaných a zozbieraných plodín. Je možné, že na nákup potrebného vybavenia a hnojív budete musieť požiadať banku o pôžičku.

4

Na vašom miestnom úrade rozhodnite o pôde, na ktorej sa bude nachádzať vaša farma. Ak plánujete zapojiť svoju spoločnosť v spolupráci s príbuznými, uzavrite dohodu o založení farmy.

5

Potom pokračujte v výstavbe štruktúr, ktoré dodávajú vášmu podniku elektrinu, teplo a vodu. Na tieto práce sú potrebné príslušné povolenia a najímanie pracovníkov, ktorí budú všetko robiť.

6

Potom môžete vytvoriť tím - vaši zamestnanci môžu byť príbuzní alebo ľudia na prenájom. Ak je vaša krajina malá, môžete sa s ňou vyrovnať sami. A ak je farma veľká, nemôžete sa obísť bez zamestnania pracovníkov.

7

Kúpiť zariadenie (alebo prenajať) na zabezpečenie poľnohospodárstva - traktor, kombajn atď.

Venujte pozornosť

Na začiatku rozvoja svojho podnikania nešetrite na službách odborníkov, keď sa otázky týkajú právnych, inžinierskych a ekonomických otázok. Pomôže to predchádzať možným chybám.

Odporúčaná