obchodné

Ako znížiť straty v roku 2017

Ako znížiť straty v roku 2017

Video: Taco Hemingway - "Nostalgia" (prod. Rumak) 2024, Júl

Video: Taco Hemingway - "Nostalgia" (prod. Rumak) 2024, Júl
Anonim

Pri zostavovaní daňových priznaní čelí mnohým začínajúcim podnikateľom určité ťažkosti. Musia napríklad uviesť, že počas vykazovaného obdobia mala organizácia iba straty na svojich aktívach. Ako znížiť straty a začať zarábať, aby daňový inšpektorát nemal ďalší dôvod ponáhľať sa do auditu?

Image

Návod na použitie

1

Analyzujte činnosti vašej spoločnosti a primeranosť určitých výdavkov. Znížte pohostinnosť a bonusy a bonusy pre svoju organizáciu.

2

Upozornite svojich podriadených na možné dočasné zníženie miezd. Pokúste sa kompenzovať pokles miezd zamestnancami niekoľkými nehmotnými výhodami. Ak je to potrebné, vykonajte redukciu personálu, upozornite na to zamestnancov po dobu 2 mesiacov. Koordinujte svoje kroky s inšpektorátom práce.

3

Neuzavierajte dohody o sprostredkovaní s pochybnými investormi a dodávateľmi alebo na účely, ktoré zďaleka nie sú ekonomickými výhodami (napríklad pomoc prepojeným podnikom). Ak vám dodávatelia spôsobili straty, kontaktujte súd, aby im mohli uložiť pokutu vo výške týchto strát.

4

Vy sami alebo s pomocou odborníkov vykonajte nové monitorovanie trhu, aby ste identifikovali okolnosti, ktoré bránia propagácii vášho produktu alebo zlomovej činnosti vašej organizácie.

5

Ak vyrábate výrobky, znížte náklady na tovar. Zvýšte predajné ceny svojich výrobkov (pre výrobcov). Nezabudnite vyjednávať nové ceny so svojimi stálymi zákazníkmi.

6

Nakupujte hromadne populárne skupiny produktov so značnými zľavami. Zvýšte hodnotu tovaru, ktorý predávate v maloobchode (pre obchodníkov). Nezabudnite tieto ceny koordinovať s daňovou a obchodnou inšpekciou. Pri zvyšovaní cien zvážte všeobecný stav trhu.

7

Nezabudnite poistiť majetok svojej organizácie. Ak v budúcnosti dôjde k stratám z dôvodov, ktoré sú mimo vašej kontroly (prírodná katastrofa, krádež), potom sa na základe poistnej zmluvy uhradia.

Odporúčaná