Obchodné riadenie

Ako zvýšiť predaj v roku 2017

Ako zvýšiť predaj v roku 2017

Video: PRÍVLAČ: Panel s prívlačovými nástrahami Relax - okamžité zvýšenie predaja (obj.č. 1 A0367) 2024, Júl

Video: PRÍVLAČ: Panel s prívlačovými nástrahami Relax - okamžité zvýšenie predaja (obj.č. 1 A0367) 2024, Júl
Anonim

Ak sa obávate nedostatočného rastu predaja vo vašom obchode, máte skvelú príležitosť na zlepšenie zručností svojich zamestnancov a zlepšenie vášho obchodného výkonu. Zabezpečte špecializované školenie predaja. Ak ste to ešte neurobili, môže byť užitočných niekoľko tipov.

Image

Návod na použitie

1

Najprv sa rozhodnite, aké ciele a ciele bude tento tréning riešiť. Ak venujete pozornosť svojim zamestnancom, pravdepodobne poznáte ich chyby a odborné nedostatky. Pri zostavovaní zoznamu vzdelávacích cieľov a cieľov sa pokúste vziať do úvahy všetky vaše pripomienky a tiež by bolo užitočné požiadať svojich zamestnancov o názor na potrebné znalosti.

2

Rozhodnite sa, na akých kritériách zhodnotíte efektívnosť školenia.

3

Určte výšku rozpočtu, ktorý môžete prideliť na školenie. Ak ste schopní zaplatiť za prácu učiteľa a vedenie školenia na mieste, bude to najlepšia voľba. Ak takúto príležitosť nemáte, požiadajte o pomoc odborníka a skúseného personálu. Skúsený manažér bude určite schopný viesť vzdelávanie pre mladých pracovníkov.

4

Takže, ak vaše peniaze, vyberte školenia spoločnosti. V súčasnosti mnoho inštitúcií ponúka vzdelávacie služby. Ak chcete začať, využite rady svojich kolegov, pravdepodobne vám budú vedieť povedať hodnú koučingovú spoločnosť.

5

Pracujte s pozvaným trénerom. Určite mu povedzte svoje pripomienky a želania týkajúce sa zlepšenia úrovne vašich zamestnancov. Hovorte s ním podrobne a podrobne. Z tohto rozhovoru závisí od toho, ako dobre bude tréner schopný plniť úlohy, ktoré mu boli pridelené. Ak má vaša firma vlastné špecifiká, upozornite na to školiteľa a poskytnite mu všetky užitočné informácie.

6

Požiadajte svojho učiteľa o predbežné školenie. Možno ste prišli urobiť vlastné úpravy. Neváhajte a porozprávajte sa o svojich želaniach s trénerom, pretože máte záujem získať dobrý výsledok zo školenia.

7

Kontaktujte nás. Po skončení školenia sa porozprávajte so svojimi zamestnancami a zistite, aký je ich názor na efektívnosť školenia. Zistite, čo zostáva v zákulisí školenia a čo sa ukázalo ako najužitočnejšie.

8

Vyjadrite názor na efektívnosť odbornej prípravy. Zhodnoťte, ako vám školenie pomohlo vyriešiť vaše ciele a ciele. Vykonajte analýzu činností vašich zamestnancov pred a po školení.

Venujte pozornosť

Aby mali vaši zamestnanci záujem o zlepšovanie svojich zručností, vytvorte si motivačný systém.

Užitočné rady

Aby ste zhodnotili efektívnosť školenia, identifikujte niekoľko hlavných kategórií vašej práce a stanú sa hlavnými ukazovateľmi hodnotenia.

  • Michail Grafsky, školenie firemných predajov, vývoj predajných technológií
  • Ako zvýšiť predaj alebo čo je hlavným tajomstvom všetkých predajov

Odporúčaná