ostatné

Ako kúpiť hromadné oblečenie v Turecku

Ako kúpiť hromadné oblečenie v Turecku

Video: Коп по Войне. Первые копатели в Калининграде. Первые клады. Шокирующие Истории от Профессора 2024, Júl

Video: Коп по Войне. Первые копатели в Калининграде. Первые клады. Шокирующие Истории от Профессора 2024, Júl
Anonim

Už viac ako dve desaťročia podnikajú podnikatelia zo všetkých krajín SNŠ do Turecka tovar, najmä odevy. Ceny v tejto krajine sú oveľa nižšie ako v Európe, továrňach a rôznych ateliéroch - ako sa ukázalo, dosť na pokrytie nielen Európy, ale aj Ameriky a kvalita je často vyššia ako v Číne. Ale aby bola cesta úspešná, musíte vedieť, čo kúpiť, ako to urobiť najvýhodnejšie a ako to všetko doručiť do svojej vlasti.

Image

Návod na použitie

1

Ak ste nikdy neboli v Turecku a práve ste sa začali zaoberať týmto typom podnikania, bude pre vás ťažké okamžite sa orientovať v sortimente tovaru a cenách. Pokúste sa najprv obísť trhy a obchody vo svojom rodnom meste, zistiť, ktoré tovary z Turecka sú požadované, aká je ich cenová kategória.

2

Nájdite priateľov, ktorí v tomto odbore už dlho a dobre ovládajú nuansy veľkoobchodných nákupov. Získate najmenej potrebné informácie a ak budete mať šťastie, môžete získať aj nejaké adresy a mená. Alebo dokonca spolucestujúci, čo by bolo ideálne. Ale na to sa zvlášť nespoliehajte, pretože zvyčajne nezdieľajú znalosti s konkurenciou.

3

Pred cestou zavolajte colné úrady (alebo sa pozrite na stránky) a zistite pravidlá vývozu peňazí a následného colného odbavenia tovaru. Vypočítajte, či náklady prekročia náklady na váš produkt.

4

Ak vám prijaté informácie vyhovujú, rezervujte si hotel v Istanbule (v oblasti, v ktorej plánujete nákupy) v deň, ktorý potrebujete. Takže bývanie vás bude stáť menej. Vytlačte a uchopte svoju rezerváciu. Obchodníci sa zvyčajne vyrovnajú so svojou úlohou za jeden deň. Ale ak máte v úmysle vážne sa „zakoreniť“ v tomto odbore, je lepšie zistiť všetko a nadviazať kontakty, počítať s tromi dňami.

5

Hlavným okresom v Istanbule, kde občania SNŠ predávajú svoj tovar, je Lalleli, kde existuje niekoľko tisíc obchodov, ktoré predávajú veľkoobchodný odev. V oblasti Merter je veľa športového tovaru a pleteného tovaru, pleteného oblečenia, tričiek, tričiek v Zeytin-burna, choďte do svetiel Bayram Pasha a šaty do Osmanbey. Na iných miestach sú textilné továrne, ale neexistujú veľkoobchodné trhy. Vezmite prosím na vedomie, že v Lalleli môžete ľahko navigovať ako Rusky rozumejú takmer všade. V iných oblastiach hovoria iba turecky a budete musieť hľadať osobu, ktorá by vás sprevádzala.

6

Pri prvom nákupe tovaru zostavte podrobný plán - koľko vecí chcete kúpiť (šaty, tričká, džínsy, spodná bielizeň atď.). Pre každý typ produktu vyberte rozpočet.

7

Nekupujte okamžite. Najprv sa bližšie pozrite, choďte čo najviac odbytísk, zistite ceny a sortiment. Potom upravte svoj nákupný plán.

8

V tom istom štvrťroku vyhľadajte nákladnú spoločnosť, ktorá dokáže dodať tovar do vášho mesta. Tieto informácie však môžete získať doma od priateľov kolegov vo vašej dielni. Ak nemáte známych, vyhľadajte náklad sami. Najprv je najlepšie obísť ich všetky, zistiť ceny, podmienky, podmienky dodania tovaru a potom sa rozhodnúť. Zoberte z nich vizitky.

9

Výpredaj v obchodoch. Pri nákupe v hotovosti môžete získať dobré zľavy. Vyžiadajte si osvedčenia o produkte - je dobré, ak ich môžete získať.

10

Po zakúpení oblečenia v konkrétnom obchode dostanete faktúru. Nechajte vizitku nákladnej spoločnosti, ktorej tento obchod doručí tovar, ktorý ste vybrali a zaplatili. Nezabudnite na vizitku napísať svoje meno a priezvisko. Sledovanie balenia a preprava. Skontrolujte veľkosť tak, aby ste neposúvali klzký povrch. Ak budete v týchto obchodoch pokračovať, budete im dôverovať.

11

Po dokončení nákupu prejdite na svojho operátora. Tam bude váš náklad vážený a bude mu pridelený kód. Za jeho doručenie zaplatíte po prijatí doma, za kilogram alebo meter kubický.

12

Ak neexistujú cestovné skúsenosti do Turecka a prítomnosť malého množstva peňazí, môže mať zmysel začať obchodovať s tureckým tovarom, ktorý už do Ruska dodávali veľkí veľkoobchodníci. Nebudete mať veľký zisk, ale nebudú mať problémy s colným odbavením a osvedčeniami. Okrem toho budete rozumieť, ktoré produktové rady sa rýchlo vypredajú a ktoré z nich je lepšie nezobrať neskôr. Ďalšou možnosťou je nákup veľkoobchodných šarží oblečenia z katalógov cez internet. V tomto prípade však existuje nebezpečenstvo, že z minuloročných zbierok získa pomaly bežný tovar, a nie vždy ten, ktorý ste si objednali.

kde kúpiť oblečenie na predaj

Odporúčaná