Obchodné riadenie

Ako si vybrať banku pre LLC

Ako si vybrať banku pre LLC

Video: Jak vybrat správnou power banku (Alisczech vol. 102) 2024, Jún

Video: Jak vybrat správnou power banku (Alisczech vol. 102) 2024, Jún
Anonim

Výber banky, v ktorej bude novovytvorený podnik obsluhovaný, je záležitosť vyžadujúca komplexnú analýzu. Úspech vášho podnikania bude závisieť od spoľahlivosti tejto úverovej inštitúcie, schopnosti jej manažérov poskytovať vysoko kvalitné a včasné bankové služby.

Image

Návod na použitie

1

Pred výberom banky pre spoločnosť LLC zvážte, aké operácie sa budú najčastejšie vykonávať na budúcom bankovom účte: bezhotovostné transakcie, výbery a vklady hotovosti, transakcie s cennými papiermi, leasing, pôžičky a iné štrukturálne produkty. Ich nastavenie závisí od špecifík spoločnosti. Vyberte si banky, pre ktoré bude vaša hlavná potreba hlavnou v ich činnosti.

2

Analyzujte služby, ktoré tieto banky poskytujú, a vyberte si tie, ktoré vám môžu ponúknuť najvýhodnejšie podmienky. Zoznámte sa a konzultujte s manažérmi, rozhodnite sa, v ktorej z bánk si otvoríte účet, pričom vezmite do úvahy úroveň spoľahlivosti a tarify, ktoré ponúkajú svojim zákazníkom.

3

Pre podnik, ktorý práve začína pracovať, sú náklady na bankové služby dôležité. Niektoré banky ponúkajú takýmto zákazníkom služby bezplatného účtu alebo najnižšie možné ceny. Zároveň by ste však mali vziať do úvahy, že banka, v ktorej sú tarify mierne vyššie, môže byť ziskovejšia, ale neexistujú žiadne trvalé fronty a služby sú na vyššej úrovni.

4

Vyberte si banku s ohľadom na rozvoj vášho podnikania. Nie okamžite, ale v blízkej budúcnosti budete možno potrebovať služby, ako sú klient-banka, internetová banka a mzdové projekty. Vyberte si nádrž, ktorá vyhovie vašim rastúcim potrebám.

5

Navštívte kandidátske banky. Sledujte, ako pracujú, aká je úroveň služieb a kvalifikácia zamestnancov. Odhadnite, koľko podnikateľov je v nich obsluhovaných, aká rýchla je služba. Porozprávajte sa so zákazníkmi banky a požiadajte ich, aby ohodnotili službu.

6

Zhromaždite informácie o každej banke: ako dlho funguje, aká je štruktúra jej záväzkov a aktív, aký je systém poistenia vkladov. Zistite veľkosť svojho základného imania, zaujímajte sa o to, na akom mieste sa nachádza v ratingu bánk, prečítajte si recenzie na internete. Posúdiť „transparentnosť“ finančnej činnosti, ako úplné informácie o nej banka poskytuje. Na veľkosti banky podľa odborníkov nezáleží, pri výbere by ste sa nemali týmto ukazovateľom riadiť.

Odporúčaná