management

Ako zničiť vaše podnikanie

Ako zničiť vaše podnikanie

Video: NOVÁ TOYOTA PROACE CITY - Spoľahlivý partner pre podnikanie aj rodinu 2024, Júl

Video: NOVÁ TOYOTA PROACE CITY - Spoľahlivý partner pre podnikanie aj rodinu 2024, Júl
Anonim

Začatie vlastného podnikania je snom mnohých. Organizácia vlastného podniku sa, samozrejme, zaväzuje k úspechu a očakáva, že v priebehu času sa stane úspešným a ziskovým. Existuje však veľa príkladov, keď po nejakom čase podnik zbankrotoval a podnikateľ opäť začal pracovať „pre svojho strýka“. Analyzovali sme hlavné chyby, ktoré urobili. A teraz, ak chcete zničiť aj svoje podnikanie, môžeme vám poskytnúť niekoľko cenných rád.

Image

Návod na použitie

1

Založte svoje podnikanie sami, nedôverujte partnerom - pretože priatelia, s ktorými ste mohli založiť spoločnosť, vás dobre poznajú, s nimi môžete vytvárať nápady, spojiť sily, aby ste mohli úspešne začať. Zoberte všetky ťažkosti s organizáciou podniku.

2

Vyberte oblasť činnosti, kde nemáte vôbec žiadnych konkurentov, vyhnite sa im obsadením okrajovej medzery. Nedostatok konkurencie vás dovedie k nedostatku potreby vytvárať úspešné nápady a rozvíjať podnikanie. Vaša opatrnosť a neochota zúčastniť sa na vysoko konkurenčnom podniku vám umožní zostať na okraji.

3

Postarajte sa o prípad, ktorého podrobnosti nerozumiete a nezaujímajú sa o jeho špecifiká. Zverte to s 2 - 3 kľúčovými špecialistami, ktorí pre vás budú pracovať na prenájom, a úplne od nich závisí úspech vášho podnikania. V takom prípade, keď za okolností vyššej moci odmietnu pracovať s vami títo 2-3 ľudia, vaše podnikanie sa okamžite rozpadne alebo dôjde k významnému úderu.

4

Zamestnajte príbuzných priateľov a tých, ktorých budú známi požadovať. Nekontaktujte personálne agentúry. Ak nie ste odborníkom v odbore, s ktorým sa vaša spoločnosť zaoberá, nebudete môcť posúdiť kvalifikáciu a profesionalitu svojich zamestnancov. A nevyžadujte od nich prísne správy - stále ich nemôžete overiť.

5

Ak ste si napriek tomu vybrali obchod, s ktorým ste úplne oboznámení, staňte sa hlavným pracovným rokom vo vašej spoločnosti. Položte všetko na svoje plecia, dostaňte sa do svojich súčasných vecí k ušiam, zapojte sa a ovládajte každú maličkosť. Pokúste sa urobiť všetko sami, pretože kto to urobí lepšie ako vy?

6

A ešte jedna vec: byť voliteľný, neplňte si neustále svoje zmluvné povinnosti, odkladajte dátumy, odkladajte stretnutia. To všetko vám umožní splniť úlohu v čo najkratšom čase a úspešne zničiť vaše podnikanie.

Odporúčaná