obchodné

Ako tlačiť tričká

Obsah:

Ako tlačiť tričká

Video: Sieťotlač | Tlač tričiek (Nová generácia) 2024, Júl

Video: Sieťotlač | Tlač tričiek (Nová generácia) 2024, Júl
Anonim

Potlač na tričká je zaujímavý a pomerne ľahko použiteľný nápad pre malé podniky. Aby ste ho mohli spustiť, musíte získať certifikát IP a špeciálne prostriedky.

Image

Otvorenie firmy

Získajte individuálny podnikateľský certifikát, ktorý vám umožní otvoriť si vlastný lacný obchod s potlačou tričiek. Kontaktujte miestny daňový úrad a požiadajte o vzorový formulár žiadosti P21001. Vyplňte ho veľkými písmenami v jednej kópii. Zabezpečte vyplnenú a podpísanú žiadosť notárom. Zaplaťte štátny poplatok v jednej z pobočiek Sberbank a dostanete potvrdenie. Znova navštívte daňový úrad a odovzdajte balík hotových dokumentov. O niekoľko dní budete vyzvaný, aby ste získali osvedčenie jednotlivého podnikateľa, po ktorom môžete začať podnikať.

Prenajať izbu na prijímanie objednávok. Môže byť malý: 6 - 10 metrov štvorcových. m. Na pripojenie zariadenia potrebujete elektrinu. Je dôležité, aby vaše miesto predaja malo dobrú polohu. Skúste to zorganizovať v centre mesta, blízko stanice metra a dopravnej križovatky. Pomôže to prilákať hlavných spotrebiteľov: miestnych kupujúcich, turistov a zákazníkov propagačných výrobkov. Je výhodné umiestniť podobný bod do veľkých nákupných centier a obchodných domov. V takom prípade dostanete ďalších zákazníkov vo forme návštevníkov a zamestnancov obchodov a firiem tam pracujúcich.

Odporúčaná