ostatné

Ako patentovať logo

Ako patentovať logo

Video: Microsoft patentuje nowe logo #Death Stranding na PC opóźnione #Vaas Montenegro powraca? 2024, Júl

Video: Microsoft patentuje nowe logo #Death Stranding na PC opóźnione #Vaas Montenegro powraca? 2024, Júl
Anonim

Na súčasnom trhu je jednou zo základných pák jeho regulácie hospodárska súťaž. Vďaka konkurencii sa vytvára optimálny pomer ceny a kvality pre každú kategóriu spotrebiteľa. Konkurencia je hlavnou bolesťou hlavy predajcu a výrobcu. Podniky vynakladajú obrovské prostriedky na analýzu a optimalizáciu, aby boli najlepšie.

Image

Návod na použitie

1

Ak vďačný spotrebiteľ súhlasí s nákupom tohto konkrétneho produktu za presne túto cenu od tohto konkrétneho výrobcu, náhle sa ukáže, že výrobca má veľa „dvojnásobných“, ktorí vyrábajú tovar pod rovnakým menom, ale predávajú ho za veľa peňazí, alebo tovar samotný má nižšiu kvalitu., Straty čestnému výrobcovi sú v tejto situácii zaručené. Ako byť Ako získať späť straty a dokázať spotrebiteľovi, že „štvorhra“ nemá nič spoločné s týmto podnikom?

Najprv musíte rozhodnúť, čo je „identifikačný znak“ podniku.

Po prvé, meno. Musí byť zaregistrovaný. Potom dvojnásobok nebude mať zákonné právo byť povolaný rovnakým spôsobom.

Po druhé, firemná identita podniku. Skladá sa z loga, firemných farieb, písiem a iných grafických prvkov používaných v identite (identita - predmety suvenírov a tlačiarenských výrobkov, vonkajšia a interiérová reklama podniku, v ktorom sa uplatňuje firemná identita).

2

Ak chcete, aby bolo logo iba vaše, patentujte ho. To znamená, že získate právo na výhradné použitie vašej ochrannej známky. Potom sa neodvážite zasahovať do svojho dobrého mena. Ako patentovať logo?

V súčasnosti sa na trhu služieb poskytuje široká škála organizácií špecializujúcich sa na patenty. Ich služby samozrejme stoja aj peniaze.

3

Najprv zaplatiť štátny poplatok a vypracovať žiadosť o registráciu ochrannej známky (s uvedením mena a sídla prihlasovateľa), opis ochrannej známky a zoznam tried ICGS, na ktoré sa bude právna ochrana vzťahovať. Táto žiadosť s popisom sa musí predložiť Federálnemu inštitútu priemyselného vlastníctva (FIPS).

4

Ďalej sa uskutoční predbežné overenie dokumentov (do jedného mesiaca).

5

Potom sa vykoná preskúmanie ochrannej známky z hľadiska súladu s požiadavkami zákona. Môže to trvať dlhšie ako rok. Ak je všetko v poriadku, ochranná známka je zaregistrovaná v Štátnom registri ochranných známok a servisných značiek Ruskej federácie.

6

Odteraz vám bude vydaný dlho očakávaný certifikát ochrannej známky do troch mesiacov. Teraz sú vaše štvorhra v tvár občianskoprávnej as veľkým poškodením trestnoprávnej zodpovednosti za používanie vašej ochrannej známky. Nie je to vďačnosť za vynaložený čas a úsilie?

ako patentovať ochrannú známku

Odporúčaná