management

Ako vyplniť podpisovú kartu

Ako vyplniť podpisovú kartu

Video: Podpisové kartičky Slunečné a Sestřiček Modrý kód 2024, Júl

Video: Podpisové kartičky Slunečné a Sestřiček Modrý kód 2024, Júl
Anonim

Na vyrovnanie s finančnými prostriedkami, ktoré sú na bankových účtoch, je potrebné vystaviť kartu s potlačou pečate a podpisovými vzormi jednotlivého podnikateľa alebo úradníkov právnickej osoby oprávnenej podpisovať dokumenty. Pravidlá vydávania bankových kariet sú jasne upravené príslušnými pokynmi Ruskej centrálnej banky.

Image

Budete potrebovať

Formulár bankovej karty, pero, tlač

Návod na použitie

1

Na vyplnenie bankovej karty použite čierny písací stroj (môžete použiť počítačovú tlačiareň) alebo atramentové pero v čiernej, modrej alebo fialovej farbe. Faxový podpis nie je možné použiť na vyplnenie karty.

2

Do poľa „Majiteľ účtu“ zadajte celé meno právnickej osoby (samostatnej jednotky) v súlade s osvedčením o štátnej registrácii. Ak je karta vyplnená pre jednotlivca, uveďte svoje priezvisko, meno, priezvisko, dátum narodenia, podrobnosti o preukaze totožnosti. Ak vykonávate súkromnú prax (notár, právnik), uveďte druh činnosti.

3

V poli „Miesto bydliska“ uveďte adresu stáleho výkonného orgánu právnickej osoby alebo jej samostatného oddelenia adresu skutočného bydliska fyzickej osoby (samostatného podnikateľa).

4

V poli „Telefón N“ uveďte v zátvorkách kód sídla a potom telefónne číslo organizácie alebo jednotlivého podnikateľa.

5

Do poľa „Banka“ uveďte celé meno banky alebo jednotky zúčtovacej siete Bank of Russia, v ktorej si otvoríte bankový účet.

6

Nevykonávajte žiadne zápisy do poľa Banková značka. Tu sa po priradení čísla na bankový účet urobí poznámka o prijatí karty osobou, ktorej bolo toto právo udelené. Pole „Iné značky“ ponechajte prázdne (vyplní ho úverová inštitúcia).

7

Na zadnej strane bankovej karty v poli „Krátke meno majiteľa účtu“ uveďte skrátené meno právnickej osoby zapísané v registračnom osvedčení a, ak nie je, celé meno. Individuálny klient uvedie svoje priezvisko, krstné meno a mecenáš, ako aj označenie typu činnosti.

8

V poli „Pozícia“ uveďte pozície osôb, ktoré majú práva prvého alebo druhého podpisu. Ak vyplníte kartu ako jednotlivec, nechajte toto pole prázdne.

9

V poli „Priezvisko, meno, stredné meno“ uveďte celé priezvisko, meno, priezvisko osôb, ktoré majú práva na prvý alebo druhý podpis.

10

V poli „Vzorka podpisu“ sa k priezvisku pripoja osoba, ktorá má práva prvého alebo druhého podpisu. V poli „Dátum vyplnenia“ uveďte dátum vyplnenia bankovej karty.

11

Vedúci právnickej osoby musí podpísať svoj vlastný podpis do políčka Podpis klienta av prípade vydania karty pre fyzickú osobu, súkromného podnikateľa alebo osobu zapojenú do súkromnej praxe.

12

V poli „Obdobie právomocí osôb dočasne využívajúcich právo podpisu“ uveďte funkčné obdobie osôb stanovené správnym aktom klienta.

13

Do poľa „Print Imprint Sample“ vložte vzorku tlače (ak existuje). Tlač musí byť zreteľná.

14

V prípade potreby overte pravosť vlastnoručných podpisov osôb s právom na prvý alebo druhý podpis. Bankovú kartu je možné vydať aj bez notárskej kontroly za prítomnosti oprávneného zamestnanca banky.

  • Pravidlá spracovania (vyplnenia) karty s podpisovými vzormi a odtlačkom pečiatky (banková karta)
  • podpisová karta sberbank

Odporúčaná