obchodné

Ako vyplniť žiadosť o registráciu LLC

Ako vyplniť žiadosť o registráciu LLC

Video: How to Register Your Spektrum Transmitter 2024, Júl

Video: How to Register Your Spektrum Transmitter 2024, Júl
Anonim

Pre registráciu právnických osôb vč. spoločnosti s ručením obmedzeným, je potrebné vyplniť žiadosť, formulár R-11001. Predpokladom pri vypĺňaní je splnenie požiadaviek tohto dokumentu.

Image

Návod na použitie

1

V adresovej časti žiadosti uveďte adresu daňového úradu, do ktorého dokument podáte. V odseku organizačná a právna forma právnickej osoby uveďte: Spoločnosť s ručením obmedzeným. Ďalej napíšte úplný a skrátený názov spoločnosti LLC v ruštine. Potom budete musieť zadať adresu organizácie v súlade so základnými dokumentmi vytvorenej osoby a počtom zakladateľov.

2

Vyplňte hárok „A“, iba ak medzi zakladateľmi LLC sú právnické osoby. Na hárku "B" musíte uviesť informácie o zakladateľovi - jednotlivcovi. Ak nie je DIČ, uveďte všetky údaje v súlade s cestovným pasom, umiestnite pomlčky do príslušných buniek. Adresa miesta bydliska sa musí uviesť nielen v pase, ale aj v súlade s klasifikátorom adries Ruska (KLADR). V oblasti informácií o základnom imaní v pododseku 6.1. napíšte výšku kapitálu v číslach a oproti fráze: „Základné imanie“ - začiarknite políčko. Ďalej uvádzame osoby oprávnené konať bez splnomocnenia v mene právnickej osoby a do hárku „E“ uveďte ich pasové údaje.

3

Ak je to potrebné, uveďte informácie o organizácii riadenia na hárku "G" alebo o samostatnom podnikateľovi - hárok 3. Ak má LLC pobočky, v odseku 10.1 začiarknite políčko a vyplňte hárok "I". Ak máte v úmysle otvoriť zastúpenie, vyplňte hárok „K“ a pred odsek 10.2 označte začiarknutie. Na hárku „M“ uvádzate informácie o počte činností právnickej osoby. Tento hárok musíte vyplniť v súlade s All-Russian Klasifikátorom typov ekonomických činností (OKVED). Do buniek na ľavej strane zadajte kód typu činnosti pozostávajúci z najmenej troch číslic, najskôr označte hlavný druh činnosti a na pravej strane názov typu činnosti podľa OKVED. Nezabudnite priložiť hárok „H“ vyplnením iba dvoch strán, poslednú stranu vyplňte iba u notárskej verejnosti.

sro bola dokončená v roku 2019

Odporúčaná