Obchodné riadenie

Ako si zapamätať všetky nové nápady

Ako si zapamätať všetky nové nápady

Video: 11 Ways to SNEAK SNACKS into a PLANE! Funny Situations & Smart DIY Ideas by Crafty Panda 2024, Júl

Video: 11 Ways to SNEAK SNACKS into a PLANE! Funny Situations & Smart DIY Ideas by Crafty Panda 2024, Júl
Anonim

Ako často prichádzate s nápadmi, ktoré chcete netrpezlivo implementovať, ale práve teraz ste zaneprázdnení naliehavým obchodom alebo ste v doprave alebo ďaleko od potrebných nástrojov? Alebo sa vám stalo, že ste úplne zabudli (a pripomenuli si po dlhom čase) na veľmi dobrý nápad, ktorý sa v čase, keď ste prišli na myseľ, nedal dostatočne rozvíjať? Zistite, ako rýchlo a ľahko zachytiť nápad a nezabudnite ho začať implementovať v správnom čase.

Image

Aby ste nezabudli na myšlienku, ktorá vám prišla na myseľ, môžete použiť 2 spôsoby, ako si ju zapamätať v pravý čas (alebo si s najväčšou pravdepodobnosťou zapamätať v blízkej budúcnosti).

Prvý spôsob

Ak máte po ruke smartphone so systémom Android / iOS, musíte si naň vopred nainštalovať aplikáciu Wunderlist. Vďaka nemu si budete každý rok pamätať stovky malých a vynikajúcich nápadov týkajúcich sa najrôznejších oblastí života vrátane podnikania. Jeho bezplatná verzia stačí na prijímanie upozornení v správnom čase, ako aj e-mailovým oznámením. Okrem toho je možné do počítača prevziať verziu programu.

Aplikačné rozhranie umožňuje rozdeliť všetky nápady do samostatných priečinkov, z ktorých každý bude mať zoznamy na konkrétnu tému a každý zoznam obsahuje všetky potrebné nápady. Pri každom nápade môžete označiť poznámku tak, že uvediete všetky myšlienky, ktoré vás napadnú.

Takto vyzerá hlavné okno so zložkami a zoznamami:

Image

Takto vyzerá jeden zo zoznamov (nadpisy nápadov):

Image

Takto vyzerajú práve vytvorené nápady (vľavo) a naplnené (vpravo):

Image
Image

Počas plnenia môžete nastaviť čas pripomenutia, keď sa chystáte začať realizovať nápad. Upozornenia dostanete telefonicky a e-mailom.

Image

Nemusíte však byť pripojení na internet, napr upozornenie na telefóne príde napriek tomu a pri prvom pripojení k sieti dôjde k automatickej synchronizácii.

Druhý spôsob

Ak telefón nie je po ruke, môžete použiť inú jednoduchú metódu, ktorá spočíva v dlhom premýšľaní alebo v mentálnom opakovaní jeho názvu. Ak sa na ňu sústredíte viac ako 20 minút alebo len opakujete nadpis, potom sa s vysokou pravdepodobnosťou k vám myšlienka vráti o niekoľko hodín.

Odporúčaná