obchodné

Ako zarobiť milión dolárov v Rusku

Ako zarobiť milión dolárov v Rusku

Video: V kryptomenách je už 500 miliárd dolárov. Cez koronu narástli o šialených 40 percent 2024, Júl

Video: V kryptomenách je už 500 miliárd dolárov. Cez koronu narástli o šialených 40 percent 2024, Júl
Anonim

Takmer každý Rus sa chce stať milionárom. Sny o luxusnom živote, cestovaní, prestížnom aute a ubytovaní vyvolávajú príjemný úsmev. Niektorí to však dosahujú a realizujú zdanlivo najneuveriteľnejšie myšlienky, zatiaľ čo iní si nevšimnú príležitosti, ktoré im otvárajú. Srdcom každého milióna je nápad.

Image

Budete potrebovať

- peniaze.

Návod na použitie

1

Zapojiť sa do výroby a distribúcie figurín. Znie to čudne? Možno je však tento trh otvorený pre nových účastníkov. Faktom je, že postava Rusov sa výrazne líši od foriem Američanov, Európanov, najmä Ázie. Oblečenie vyrobené v Rusku nevyzerá príliš atraktívne na figurínach „mimozemšťanov“. Okrem toho sú všetky bez tváre a podobné sebe ako dve kvapky vody. Preto môžete urobiť trochu kreatívnejšiu a prinútiť ich, aby vyzerali napríklad ako celebrity. Podľa hrubých odhadov možno po dvoch rokoch takéhoto podnikania zarobiť milión.

2

Príďte s všestrannými darčekovými sadami. Samozrejme, teraz na policiach nájdete obrovskú škálu navrhovaných prezentácií. Nie sú však nijako identifikované. Napríklad by bolo veľmi vhodné prísť do obchodu a kúpiť súpravu pre učiteľa, pre lekára atď. Takéto súbory sa môžu vyrábať nielen na profesionálnom základe, ale aj na úrovni príjmu, koníčkov.

3

Organizujte predaj horúcich nápojov na ulici. Táto myšlienka sa v Európe úspešne využila, ale v Rusku ešte nebola rozšírená. A to znamená, že zatiaľ je tento spôsob, ako zarobiť svoje prvé milióny, otvorený pre všetkých. Súhlasíte, Rusko, aj keď veľká krajina, ale skôr studená. Priemerná ročná teplota je iba tri stupne. Pri prechádzke ulicami často nechceme chodiť do kaviarne a naozaj chcem piť niečo otepľovacie. Sieť mobilných stanov predávajúcich kvalitné horúce nápoje môže priniesť pôsobivé príjmy.

4

Zapojte sa do priemyselného cestovného ruchu. Tento priemysel v Rusku nie je úplne rozvinutý. Exkurzie do podnikov sa uskutočňujú výlučne na osobné účely samotných rastlín. Okrem svojich výrobcov sú výrobný proces tých najjednoduchších vecí oboznámení iba s novinármi, ktorí zhromažďujú informácie pre publikácie. Môže to však byť zaujímavé nielen pre novinárov, ale aj pre cudzincov a bežných ľudí.

10 spôsobov, ako sa stať milionárom v Rusku

Odporúčaná