obchodné

Ako zarobiť peniaze na mäso

Ako zarobiť peniaze na mäso

Video: 3 NAJLEPŠIE SPÔSOBY, ako zarobiť peniaze na YouTube 2024, Júl

Video: 3 NAJLEPŠIE SPÔSOBY, ako zarobiť peniaze na YouTube 2024, Júl
Anonim

Vegetariáni sa radujú: mäso, napriek jasným pokynom od samého vrcholu, stále rastie. Za cenu odporúčanú predsedom vlády si môžete kúpiť mäso iba na prírodných trhoch alebo priamo od výrobcov. Čo zo zrejmých dôvodov nikto neponáhľa, takže tento produkt získava len body. Existuje reálna príležitosť zarobiť si peniaze na mäso?

Image

Návod na použitie

1

Usporiadajte farmu. Dokumenty budú vyžadovať minimum, všetky možné problémy sa začnú neskôr. Žiadny ziskový podnik však neexistuje bez dobrých počiatočných investícií. A ak sa nestaráte o dobrých pracovníkov a odborníkov, vaša domácnosť bude pracovať ako hodinky.

2

Nájdite dobrých dodávateľov. Vidiecka a okresná správa vám s tým pomôže. Ak máte to šťastie, že s lídermi nájdete spoločný jazyk, všetky najlepšie objednávky na dodávku mäsa sú na vás. Mnoho z nich je skutočne chorých na dedinu a realizovateľná pomoc pri poľnohospodárskej práci, ktorá pochádza od vás, sa potom vyplatí.

3

Uzatvárať dohody so spracovateľskými podnikmi. Mnoho podnikov často trpí nedostatkom kvalitných surovín a spoľahlivých dodávateľov, a to aj s malými kapacitami.

4

Uzatvárať dohody s obchodmi a supermarketmi. Zvyčajne sú celkom ochotní pomôcť začínajúcim podnikateľom. Navyše, ak už obchod má povolenie na obchodovanie s mäsom, ste oslobodení od nadmernej administratívy.

5

Začnite predávať mäso na mestskom trhu ako producent. Za týmto účelom je potrebné vybaviť malú dielňu na prvotné spracovanie jatočných tiel a chladiacu jednotku. Dohodnite sa so správou trhu, aby pracovala ako výrobca. Ak budú dokumenty pre vaše mäso v poriadku (od okresnej veterinárnej služby a SES) a budete postupovať podľa cenovej trhovej politiky, môžete celkom zistiť predaj.

6

Prenájom predajcov alebo obchodovanie sami. Aby ste to dosiahli, budete musieť znova navštíviť SES, ako aj získať licenciu na distribúciu potravín a obchodné povolenie v správe mesta, v ktorom budete obchodovať, s Výborom na ochranu spotrebiteľa. A samozrejme zaregistrovať váhy a KKM pri daňovej kontrole.

7

Zapojiť sa do dodávok mäsa od výrobcov do spracovateľských závodov a trhov. Samozrejme, na tomto trhu, rovnako ako v ktoromkoľvek inom v našej dobe, sa niekedy uplatňujú zákony, ktoré nie sú ani zďaleka klasické ekonomické teórie, takže najskôr musíte byť služobníkom ani dvoch, ale troch majstrov: trhu (alebo podniku), s ktorým ste uzavreli dohoda o dodávke, ďalší kupujúci mäsa a správa obce. Pokúste sa však postupne priniesť cenu (zvyčajne je veľmi nízka) na skutočnú. Váš príjem tým nebude trpieť, pretože sa zvýši počet dodávateľov, ktorí chcú predať mäso za lepšiu cenu. Hlavná vec je byť úprimný ku každému.

Odporúčaná