obchodné

Ako zaregistrovať adresu v roku 2017

Ako zaregistrovať adresu v roku 2017

Video: Kompletní návod, jak nakupovat na AliExpressu. 2024, Júl

Video: Kompletní návod, jak nakupovat na AliExpressu. 2024, Júl
Anonim

Adresa sídla je adresa, ktorá je úradne zaregistrovaná a ktorá označuje miesto riadiaceho orgánu právnickej osoby. To znamená, že ide o dohodu, ktorá sa uzatvára medzi vlastníkom priestorov a právnickou osobou na následné umiestnenie riadiaceho orgánu. Bez adresy nie je možné zaregistrovať spoločnosť, spoločnosť, organizácia, preto neexistuje spôsob, ako začať podnikať.

Na bezchybnú registráciu adresy je potrebné predložiť registračnému orgánu dokumenty potvrdzujúce:

  1. Existencia tejto adresy a vlastníctvo budovy.
  2. Nájomná zmluva a záručný list od vlastníka.

Registračný orgán po prijatí všetkých príslušných dokumentov skontroluje všetky informácie o adrese takto:

  1. Po nadviazaní kontaktu s majiteľom potvrdzuje zmluvný vzťah.
  2. Po nadviazaní kontaktu s majiteľom tento zmluvný vzťah nepotvrdzuje.
  3. Kontakt s majiteľom z rôznych dôvodov nebol nadviazaný.

Na základe tejto kontroly vydá registračný orgán v prvom prípade kladné rozhodnutie, v ďalších prípadoch zamietnutie registrácie. Toto je hlavný problém s registráciou adresy. Pri výbere izby je najlepšie komunikovať priamo s majiteľom, potom znížite na nulu fakt podvodu a vyberiete kvalitnú adresu.

Kvalitná právna adresa je záruka vlastníka v prípade odmietnutia registrácie vrátenia dane za prenájom priestorov. Malo by sa skontrolovať a malo by mať vzhľad kancelárie. Nezabudnite si zriadiť poštovú službu na zákonnej adrese. Ak adresa má všetky tieto vlastnosti, potom je vysoko kvalitná a pri registrácii nebude problémom.

Ruské ministerstvo financií v súčasnosti povoľuje umiestnenie a registráciu právnickej osoby v mieste bydliska vedúceho z právnych dôvodov a ak to nezasahuje do záujmov občanov.

Ak sa činnosti organizácie vykonávajú na adrese, ktorá nie je uvedená v zakladajúcich dokumentoch, daňový úrad to bude vnímať ako vytvorenie samostatnej organizácie. Korešpondencia zaslaná adresátovi sa navyše k adresátovi nedostane alebo ho vôbec nedostane. A môže to byť daňový audit alebo daňový predpis.

Preto, aby sa predišlo nepríjemným dôsledkom, je potrebné v charte jasne uviesť miesto, kde sa vykonávajú činnosti tejto organizácie.

Metódy a postup registrácie v systéme Plato

Odporúčaná