ostatné

Ako sa zaregistrovať LLC v Moskve sami

Ako sa zaregistrovať LLC v Moskve sami

Video: Koľko Rubikových kociek 3x3 môžem vyriešiť, keď riešim jednu 7x7 2024, Júl

Video: Koľko Rubikových kociek 3x3 môžem vyriešiť, keď riešim jednu 7x7 2024, Júl
Anonim

Ak chcete zaregistrovať spoločnosť s ručením obmedzeným, musíte vyplniť formulár p11001, predložiť potrebný balík dokumentov vrátane potvrdenia o zaplatení štátneho poplatku a predložiť ho daňovému úradu v mieste založenia spoločnosti. Po siedmich dňoch odošlite zaregistrované dokumenty.

Image

Budete potrebovať

  • - forma p11001;

  • - dokumenty organizácie;

  • - prijatie štátnej povinnosti;

  • - daňový zákon Ruskej federácie;

  • - pero;

  • - dokumenty zakladateľov.

Návod na použitie

1

Vyplňte formulár p11001, v ktorom na prvej strane napíšte právnu formu spoločnosti, ktorá v tomto prípade zodpovedá spoločnosti s ručením obmedzeným. Uveďte úplný a skrátený názov organizácie v súlade s príslušnými dokumentmi. Uveďte adresu sídla podniku (PSČ, región, mesto, názov ulice, dom, budova, číslo kancelárie) alebo adresu fyzickej osoby, ktorá môže konať v mene spoločnosti bez plnomocenstva, a kontaktné číslo organizácie.

2

Na druhom hárku formulára uveďte počet zakladateľov spoločnosti, v hárku B tohto formulára zadajte priezvisko, meno, priezvisko osoby, podrobnosti o preukaze totožnosti, adrese bydliska, kontaktnom telefónnom čísle. Vyplňte počet listov B dokumentu, ktorý zodpovedá počtu zakladateľov spoločnosti s ručením obmedzeným.

3

Uveďte veľkosť schváleného kapitálu, ktorý nesmie byť vyšší ako desať tisíc rubľov, ak je príspevok uskutočnený v hotovosti, nie viac ako dvadsať, ak je vo forme majetku.

4

Na tretej strane formulára zadajte počet ekonomických aktivít. Na hárku M uveďte kód druhu činnosti a názov druhu činnosti v súlade s All-Russian Klasifikátorom typov hospodárskej činnosti. Zabezpečte vyplnenú žiadosť notárom.

5

Urobiť rozhodnutie alebo protokol o založení spoločnosti, musí byť dokument podpísaný riaditeľom podniku.

6

Zaplaťte štátny poplatok vo výške 4 000 rubľov a predložte potvrdenie alebo bankový výpis potvrdzujúci zaplatenie poplatku.

7

Predložte daňovému úradu žiadosť vo forme p11001, potvrdenie o zaplatení dane, zakladateľskú listinu podniku, rozhodnutie o založení spoločnosti. Ak ste si vybrali zjednodušený daňový systém, vyplňte žiadosť o prechod na tento systém. Po siedmich dňoch dostanete registrované dokumenty, objednáte pečať a začnete vykonávať činnosti.

Ako zaregistrovať spoločnosť LLC v Moskve

Odporúčaná