obchodné

Ako zaregistrovať web

Ako zaregistrovať web

Video: Ako zaregistrovať doménu diel (#002) Ako vytvoriť web stránku 2024, Júl

Video: Ako zaregistrovať doménu diel (#002) Ako vytvoriť web stránku 2024, Júl
Anonim

V Rusku je veľké množstvo ľudí členmi akýchkoľvek záhradných partnerstiev a má záhradu alebo letný dom. Skôr alebo neskôr sa stretávajú s problémom, ktorý musí byť privatizovaný, a nevedia, ako ho zaregistrovať.

Samotný proces registrácie nie je príliš zložitý, vyžaduje si však znalosť veľkého množstva byrokratických nuancií a zákonov. Preto, ak nechcete predkladať dokumenty niekoľkokrát a tým predĺžiť registráciu na dobu neurčitú, najprv si pozorne preštudujte požiadavky tohto postupu.

  1. Najprv musíte kontaktovať záhradnícke partnerstvo so svojím predsedom. Vedúci spoločnosti by vám mal okrem toho, ako mu povedať, ako sa zaregistrovať, poskytnúť tieto dokumenty: osvedčenie, ktoré potvrdzuje umiestnenie vašej chaty podľa všeobecného plánu. Okrem toho je priložená kópia územného plánu s vyznačením hraníc lokality. Ak sa na vašom webe nachádza budova, predseda vydá osvedčenie o zhode postavenej budovy s všeobecným plánom rozvoja.
  2. Po prijatí týchto dokumentov napíšete žiadosť o registráciu svojich stránok a ich odoslanie do súkromného vlastníctva. Musí ich kontaktovať okresný výkonný výbor, v ktorom je družstvo registrované. Aby mohli začať s obhospodarovaním pôdy, musia vydať žiadosť o povolenie.
  3. Po získaní povolenia na správu pôdy musíte kontaktovať organizáciu pre správu pôdy, ktorá má povolenie na vykonávanie všetkých potrebných postupov na registráciu pozemku. Priemerný čas na predloženie veci je 2 mesiace odo dňa podania prihlášky. Aj keď, vzhľadom na byrokraciu a pomalú prácu všetkých našich výkonných štátnych inštitúcií, môže trvať ďalších 2-3 mesiace.
  4. Po podnikaní v oblasti správy pôdy musíte ísť na okresný úrad alebo na niektoré z pobočiek Agentúry pre štátny zápis a katastrál. Tam dostanete potvrdenie o štátnej registrácii pozemku, technický pas pre záhradný dom alebo iné väčšie budovy (ak existujú, samozrejme), osvedčenie o štátnej registrácii iných prímestských nehnuteľností. Na tento účel musíte predložiť balík dokumentov, ktorý obsahuje pas, správu pôdy, osvedčenie predsedu záhradného partnerstva o súlade budovy s pozemkom so všeobecným plánom rozvoja (ak bola budova uvedená do prevádzky pred 8. májom 2003), rozhodnutie výkonného výboru o rozdelenie pôdy

Odporúčaná