ostatné

Ako zaregistrovať adresu

Ako zaregistrovať adresu

Video: JAK SE PŘIPOJIT NA SURVIVAL GAMES 2024, Júl

Video: JAK SE PŘIPOJIT NA SURVIVAL GAMES 2024, Júl
Anonim

Výber a registrácia právnej adresy je jedným z najdôležitejších krokov pri registrácii právnickej osoby. Bez vykonania tohto postupu nie je možné zaregistrovať spoločnosť, a preto začať podnikať.

Image

Návod na použitie

1

Ak chcete zaregistrovať adresu sídla spoločnosti, prenajmite si skutočnú kanceláriu a dohodnite sa s majiteľom, aby spoločnosti poskytol adresu sídla spoločnosti. Registračnému orgánu poskytnite tieto dokumenty: osvedčenie o vlastníctve (potvrdzujúce existenciu zákonnej adresy a zákonnosť vlastníctva zo strany vlastníka), ako aj záručný list vo vašom mene od vlastníka adresy a nájomnú zmluvu (potvrdzujúci váš postoj k tejto adrese).

2

Ak je prenájom kancelárie pre vás príliš drahý alebo vlastník nesúhlasil s poskytnutím právnej adresy, zaregistrujte spoločnosť na svojej domácej adrese. Za týmto účelom získajte písomné povolenie od všetkých členov rodiny, ktorí žijú na tejto adrese, výpis z knihy kníh a kópiu osobného účtu. V takom prípade však nezabudnite, že ak má vaša spoločnosť nejaké problémy v dôsledku obchodných aktivít, môžu mať tretie strany nárok na adresu sídla organizácie.

3

Ak na to nemáte dostatok času, kontaktujte spoločnosť, ktorá sa profesionálne zapája do registrácie právnych adries. Vyhľadajte tieto spoločnosti online alebo si ich najajte sprostredkovateľa. Pred kontaktovaním takejto organizácie však skontrolujte jej spoľahlivosť. Ak bol na trhu už niekoľko rokov a nespôsobil sťažnosti zákazníkov, môžete s ním spolupracovať.

4

Uzatvorte zmluvu o poštovej službe. Ak tak neurobíte, všetka korešpondencia určená pre vašu spoločnosť sa odošle na adresu sídla spoločnosti. Ak je skutočná adresa vašej spoločnosti iná ako adresa sídla spoločnosti, všetky listy sa odošlú odosielateľom. To môže viesť k nepríjemným následkom. Napríklad Federálny daňový inšpektorát služieb bude požadovať, aby ste do desiatich dní poskytli akékoľvek dokumenty a budete o nich vedieť po uložení pokuty spoločnosti.

Venujte pozornosť

Pojem „adresa sídla“ nie je v právnych predpisoch Ruskej federácie. Táto veta však tak pevne vstúpila do obchodného obehu, že sa začala používať dokonca aj v úradných dokumentoch.

Užitočné rady

Vykonávať obchodné činnosti na adrese uvedenej v zakladajúcich dokumentoch. Nedodržanie tejto podmienky sa môže interpretovať ako poskytnutie nespravodlivých informácií registračnému orgánu, čo môže mať za následok nežiaduce následky vrátane likvidácie spoločnosti.

Odporúčaná