obchodné

Nákup ready-made spoločností

Obsah:

Nákup ready-made spoločností

Video: Cena Riflí / Dokument Nemecko 2012 2024, Júl

Video: Cena Riflí / Dokument Nemecko 2012 2024, Júl
Anonim

V poslednej dobe sa čoraz častejšie objavujú ponuky na nákup hotových spoločností. Spoločnosti zapojené do ich implementácie sľubujú, že vám v krátkom čase poskytnú vlastné podnikanie bez akéhokoľvek úsilia z vašej strany. Čo znamená tento pojem „hotová spoločnosť“?

Image

Čo je hotová spoločnosť

Ready-made spoločnosť je plne vytvorená a registrovaná organizácia s vlastným menom a adresou, zoznamom akceptovateľných aktivít a dokonca aj so splateným základným imaním.

Ready-made spoločnosť je spoločnosť registrovaná vo všetkých potrebných orgánoch, vrátane daňových a štatistických služieb, dôchodkového fondu a služieb sociálneho poistenia. Hotová spoločnosť má svoj vlastný bankový účet v jednej z ruských bánk a má pečať. V niektorých prípadoch môže mať hotová spoločnosť vlastné licencie na určité druhy činností.

Kto potrebuje ready-made spoločnosť a prečo

Existuje veľa dôvodov pre kúpu ready-made spoločnosti, každá z nich má svoju vlastnú. Napríklad nákup hotovej spoločnosti významne šetrí čas na registráciu, pretože postup opätovnej registrácie je oveľa jednoduchší a kratší ako postup pri organizovaní a registrácii vášho vlastného podniku.

Image

Takáto transakcia navyše umožňuje vlastníkovi, aby sa neobjavil v dokumentácii spoločnosti, ale získal existujúcu organizáciu s existujúcimi zakladateľmi a manažérmi. Ready-made spoločnosť, ako aj samostatne organizovanú firmu môžete využívať rôznymi spôsobmi: od vykonávania zmluvných a zúčtovacích transakcií až po licencované činnosti.

Odporúčaná