Obchodné riadenie

Ako predať poistenie

Ako predať poistenie

Video: Ako predávať viac bez vynaloženia väčšej námahy 2024, Júl

Video: Ako predávať viac bez vynaloženia väčšej námahy 2024, Júl
Anonim

Existujú rôzne druhy poistenia - život, nehnuteľnosti, cestná doprava. Špecializované spoločnosti, súkromné ​​aj štátne, sa zaoberajú týmto typom činnosti. Iba oni majú právo uzatvárať poistné zmluvy. Ak chcete predať poistenie, otvorte svoju spoločnosť.

Image

Návod na použitie

1

Vyberte si typy poistenia, ktoré budete riešiť. Organizácia sa nebude môcť zapájať do iných druhov činností. Výnimkou bude preskúmanie a hodnotenie, ale iba vtedy, ak sa týkajú poistenia.

2

Zaregistrujte spoločnosť ako právnickú osobu - LLC, OJSC atď. V zozname charterových zmlúv si vyberte typy poistenia, ktoré ste si vybrali.

3

Ak chcete získať licenciu, okrem súboru základných dokumentov, pripravte osobitne pre každý typ poistných taríf, výpočty taríf, pravidlá poistenia. Pre svoju spoločnosť budete potrebovať podnikateľský plán a venovať osobitnú pozornosť výberu riaditeľa - overí sa jeho totožnosť. Bude potrebné potvrdiť jeho kvalifikáciu, preukaz sa bude vydávať šesť mesiacov až rok. Potom bude vaša spoločnosť zaradená do zjednoteného štátneho registra poisťovacích organizácií.

4

Prenajmite si alebo kúpte kancelárske priestory. Interiér kancelárie by mal byť prísny a obchodný, pretože okrem práce bude vykonávať aj reprezentatívnu funkciu. Je dobré otvoriť niekoľko pobočiek v rôznych častiach mesta.Odporúča sa otvárať kancelárie na rušných uliciach, v blízkosti veľkých obchodov, dopravných zastávok a parkovísk.

5

Vytvorte logo spoločnosti. Vytvárajte značkové značky. Označte ich kanceláriami a venujte pozornosť reklame.

6

Prijímať zamestnancov. Dajte prednosť priateľským a spoločenským. Poisťovací agenti budú pracovať v kancelárii a budú tiež priťahovať zákazníkov na strane. Napríklad pri uzatváraní zmlúv o poistení motorových vozidiel je potrebné vyhľadávať potenciálnych poisťovateľov na trhoch s automobilmi, v predajniach automobilov av oblastiach registrácie automobilov. Agenti by si mali byť dobre vedomí súčasných poistných podmienok. Mali by tiež byť schopní jasne vysvetliť klientovi jeho výhody v poisťovníctve vo vašej spoločnosti.

7

V počiatočnom štádiu ponúkajú nižšie ceny pre širokú škálu služieb ako konkurenti. Po povinnej ponuke dobrovoľné poistenie.

Odporúčaná