Druhy činností

Čo zavolať do riadu

Čo zavolať do riadu

Video: ABSOLUTE Utierka na riad Greenway EKO-Misia Ekológia 2024, Júl

Video: ABSOLUTE Utierka na riad Greenway EKO-Misia Ekológia 2024, Júl
Anonim

Niektoré ženy v domácnosti sa do skladov príliš dlho nepozerajú, pretože majú doma všetko, čo potrebujú. Ak je potrebné nakupovať do kuchyne, nie každý si pamätá, kde sa nachádza najbližší obchod s riadom. Preto by mal byť jeho obchod nezabudnuteľný.

Image

Návod na použitie

1

Povedzte nám, pre koho alebo pre čo je obchod určený. Napíšte nápady bez toho, aby ste ich analyzovali a kritizovali. Nič nevyškrtnite, pretože široký výber možností povedie k dobrým myšlienkam. Zoznam podobných mien: „Pre hostesku“, „Pre jedlo“, „Pre rodinu“ atď.

2

Opíšte, kde sa nachádza obchod. Spomienka na ľudí sa drží známych miest. V pravý čas sa objavia asociácie označujúce umiestnenie obchodu. Pridajte podobné možnosti do zoznamu: „Jedlá na rohu“, „Jedlá na semafore“, „Poháre na Herzen“ atď.

3

Použite slovo „riad“. Pridajte k nemu rôzne slová a frázy z okolitého života alebo o tom, o čom ľudia snívajú. Ukáže sa niečo také: „Dish Corner“, „Dish Empire“, „Dish Choice“, „Dish Ring“ atď. Dokonca aj možnosti, ktoré nie sú na prvý pohľad vhodné, prebudia predstavivosť a pomôžu vytvoriť cenné nápady.

4

Použite frázu „do kuchyne“. Pridajte k nemu položky, ktoré nie sú v niektorých domácnostiach k dispozícii, aby povzbudili ľudí, aby prišli do obchodu. Zaznamenajte podobné názvy: „Najlepšie do kuchyne“, „Pomocníci do kuchyne“, „Potrebné do kuchyne“, „Nové do kuchyne“ atď.

5

Spojte slová s domovom. Vtipné možnosti otvoria vašu myseľ premýšľaniu: „Wilkinov dom“, „Tarelkinov dom“ atď.

6

Skombinujte možnosti pripravené v predchádzajúcich krokoch do jedného zoznamu. Ak chcete rozptýliť čítačku, zamiešajte položky v zozname. Keď človek vidí rovnaký typ frázy, niečo také sa začína premýšľať. Teraz je dôležité tlačiť na mozog, aby premýšľal „v smere k lodi“, ale nesústredil sa na niečo konkrétne.

7

Zobraziť zoznam rôznym ľuďom a opýtať sa, či majú nové nápady. Zaznamenajte bez kritiky všetko, čo je okamžite ponúkané. Dobré možnosti sa niekedy rodia spontánne. Vykonajte analýzu po tom, ako sa uistíte, že nie je ponúkané nič nové. Urobte svoju poslednú voľbu v priebehu niekoľkých dní, aby ste prelomili zvyk vašich nápadov.

aký je názov jedál

Odporúčaná