Obchodné riadenie

Ako automatizovať obchod

Ako automatizovať obchod

Video: Social selling: Jak prodávat na Linkedin a automatizovat obchod 2024, Júl

Video: Social selling: Jak prodávat na Linkedin a automatizovat obchod 2024, Júl
Anonim

Automatizácia maloobchodu je proces, v ktorom spoločnosť inštaluje moderné vybavenie, ktoré čiastočne alebo úplne nahrádza manuálnu prácu. Podnikanie nie je jednoduchý proces a automatizácia tu príde vhod.

Image

Budete potrebovať

  • - dodávateľ vybavenia;

  • - vybavenie pre automatizáciu.

Návod na použitie

1

Pokračujte v automatizácii vášho obchodu výberom spoločnosti, ktorá dodáva potrebné vybavenie. Nájdite ju v telefónnom zozname alebo na internete a potom im zavolajte. Urobte si stretnutie, nechajte zamestnancov hovoriť o existujúcich programoch a ukážte im, vysvetlite ich účinok a odpovedzte na všetky vaše prípadné otázky.

2

Stretnite sa s manažérmi spoločnosti a diskutujte o podmienkach, optimálnych cenách, termínoch a konfigurácii programu. Ak je to potrebné, môžete požadovať odporúčania odborníkov v oblasti špecifikácie zariadení, informovať sa o prítomnosti partnerov - výrobcov zariadení v spoločnosti a dozvedieť sa ich vlastnosti.

3

Uzatvorte zmluvu o poskytovaní služieb so spoločnosťou. Potom sa jeho špecialisti stretnú so zamestnancami vašej organizácie a zistia všetko, čo potrebujete o tlačových formulároch, správach, organizačných podmienkach výrobného procesu a ďalších kľúčových faktoroch fungovania vašej spoločnosti.

4

Získajte od spoločnosti všetko potrebné vybavenie (obchodné, počítačové, sieťové, periférne, špecializované atď.), Diskutujte o podmienkach školenia pre svojich zamestnancov a začína automatizácia dňa.

5

Poskytnite svojmu predajcovi potrebnú pomoc pri inštalácii zariadenia. Zvyčajne sa automatizácia vykonáva do jedného dňa. Predtým, ako je to potrebné, sa vykonajú niektoré prípravné práce, vrátane prehľadania siete, inštalácie CCTV kamier a ďalších pomocných zariadení.

6

Počkajte, kým vaši zamestnanci dôkladne preštudujú všetky pracovné momenty a dôkladne zanalyzujú jednotlivé aspekty inovácií v podniku. Mali by nám povedať, čo sa im páčilo a čo by si mohlo vyžadovať opravu a zdokonalenie. Môžu vám ponúknuť, čo a ako robiť, aby ste mohli plne implementovať všetky úlohy, ktoré ste stanovili pred začiatkom automatizácie obchodu.

Automatizácia obchodu.

Odporúčaná