Obchodné riadenie

Ako sa zbaviť strát a prosperity

Ako sa zbaviť strát a prosperity

Video: China: Power and Prosperity -- Watch the full documentary 2024, Júl

Video: China: Power and Prosperity -- Watch the full documentary 2024, Júl
Anonim

Pri zakladaní firmy chceme, aby sa darilo a usilovne pracujeme na tom. V praxi sa však ukazuje, že príjmy rastú na určitú úroveň a nepostupujú ďalej. Existuje niekoľko pravidiel, na ktoré treba pamätať, aby ste pomohli rastu vašej firmy.

Image

Návod na použitie

1

Takmer každé podnikanie si vyžaduje veľa výdavkov. Ich znížením na minimum sa môžete zbaviť pomerne vážnych strát. To, samozrejme, neznamená, že kávovar by mal z vašej kancelárie zmiznúť. Keď sa však rozhodnete niečo kúpiť, stojí za to premýšľať o tom, či vaše podnikanie túto vec skutočne potrebuje. Ak to považujete za potrebné, pokúste sa ho kúpiť čo najlacnejšie - napríklad prostredníctvom internetu.

2

Služby niektorých profesionálov z oblasti obchodu, najmä mladých, sú potrebné iba z času na čas. Toto je napríklad účtovník. Najímať účtovníka na niekoľko dní v týždni, nechať ho prísť, resp. Jeho služby vás budú stáť menej a pre účtovníka bude výhodnejšie pracovať na viacerých miestach, ako sedieť v tej istej kancelárii, často bez toho, aby niečo urobili. Zamestnanci niektorých špecialít (copywriteri, prekladatelia atď.) Môžu byť prijatí do zamestnania na voľnej nohe, pretože nemá zmysel ich evidovať ako zamestnancov. Môžu pracovať na diaľku efektívne.

3

Spočiatku nepotrebujete veľkú back office. Napríklad, ak ste vytvorili právnickú firmu, jej hlavnou „pracovnou silou“ budú skúsení kvalifikovaní právnici. Administratívne a technické práce môže vykonávať tajomník alebo asistent. Nemá zmysel najímať si asistenta pre každého právnika alebo prijať nových právnikov, pretože nie je ich toľko projektov, ale tí sú najviac zodpovední, čím sa vytvára vaša reputácia.

4

Nezabudnite, že situácia na trhu s vašimi službami sa každý deň mení. Prečítajte si obchodnú tlač a sledujte online informácie o svojich konkurentoch. Pomôže vám to držať krok s udalosťami, plánovať správny vývoj vášho podnikania a implementovať úspešné riešenia a projekty, ktoré vaši konkurenti už „vyskúšali“.

5

Ak vzniknú otázky, v ktorých sa necítite dostatočne kompetentní, bolo by lepšie utrácať peniaze za konzultantov, ale problém by ste mali vyriešiť správne. Možno to ušetrí veľa peňazí neskôr. Z času na čas má zmysel pozývať konzultantov, aby diskutovali o obchodných problémoch a ich ďalšom vývoji.

Odporúčaná