obchodné

Ako začať vyrábať knedle

Ako začať vyrábať knedle

Video: Domáca kysnutá parená knedľa verzia 2020 - recept 2024, Júl

Video: Domáca kysnutá parená knedľa verzia 2020 - recept 2024, Júl
Anonim

Výroba knedlíc sa dá zariadiť aj doma, pretože pre jeho organizáciu nebudú potrebné veľké priestory. Produktivita malej dielne na výrobu knedľa môže byť veľmi vysoká, hlavnou vecou je obratne zorganizovať predaj hotových výrobkov.

Image

Budete potrebovať

  • - zariadenie na výrobu ravioli a niekoľkých mrazničiek;

  • - malá miestnosť prepojená na inžinierske siete a rozdelená na výrobnú oblasť a sklad;

  • - tím pracovníkov;

  • - Nadviazané obchodné vzťahy s dodávateľmi mäsa, múky a iných prísad.

Návod na použitie

1

Vyberte si dodávateľa vybavenia potrebného na výrobu knedľa, ktorý je pre vás vhodný. Môžete si kúpiť všetku potrebnú líniu, ktorá má k dispozícii iba asi milión rubľov. Zvyčajne sa na výrobe knedlíc podieľajú tri jednotky - stroj na prípravu cesta, stroj na prípravu mäsa a tvarovací knedlík. Bude tiež možné obísť bez niekoľkých výkonných mrazničiek v sklade.

2

Nájdite miestnosť, kde môžete umiestniť zariadenie, ako aj vytvoriť malý sklad surovín a hotových výrobkov. Výroba knedlíkov mimo mesta alebo do priemyselnej zóny nie je potrebné - stačí si len nájsť lacnú ponuku prenájmu za predpokladu, že prenajatá budova bude napojená na všetky inžinierske systémy (vodovod, kanalizácia, elektrina).

3

Uverejňujte voľné pracovné miesta v novinách na bezplatné inzeráty - budete potrebovať približne päť zamestnancov, ktorí nemusia mať príslušné skúsenosti a kvalifikáciu. V prvom tíme môžete zorganizovať školenie, dodávateľ zariadenia vám v tom určite pomôže. V budúcnosti získajú noví zamestnanci potrebné zručnosti priamo v továrni, pričom budú komunikovať s už skúseným tímom.

4

Vytvorte optimálnu základňu dodávateľov surovín na výrobu ravioli - potrebné prísady sa musia pravidelne hromadne objednávať. Technológia a recept na výrobu ravioli sa môže líšiť, ale v každom prípade budete potrebovať mäso (bravčové alebo hovädzie), múku a cibuľu. Niektorí výrobcovia tiež aktívne používajú texturáty - náhrady za mäso založené na múke, zvýraznenie sa môže doplniť aj rôznymi koreniami. Pri práci s dodávateľmi vždy majte k dispozícii možnosti zálohovania, pretože iba stabilita výroby je kľúčom k vášmu stabilnému zisku.

výroba domácich knedlí

Odporúčaná