obchodné

Ako začať s prepravou

Ako začať s prepravou

Video: Ako začať s resellom | Zenith Slovensko | SK & CZ 2024, Júl

Video: Ako začať s resellom | Zenith Slovensko | SK & CZ 2024, Júl
Anonim

S cieľom zapojiť sa do nákladnej dopravy je potrebné riadiť sa určitými znalosťami. Koniec koncov, toto podnikanie sa rozvíja pomerne dynamicky a vyžaduje si od podnikateľov veľkú pozornosť a zodpovednosť.

Image

Návod na použitie

1

Kúpiť alebo prenajať izbu, v ktorej môžete nájsť svoju vlastnú kanceláriu. Potom ho vybavte potrebným nábytkom, elektronickým vybavením a kancelárskym vybavením.

2

Napíšte podnikateľský plán pre svoju budúcu spoločnosť. Analyzujte v ňom, aké môžu byť plánované ukazovatele odrážajúce príjem spoločnosti, aké riziká sa môžu objaviť v priebehu vášho podnikania a ako sa tieto riziká dajú eliminovať.

3

Získajte nejaké nákladné vozidlá, ktoré budú mať rôzne účely a tonáž. Ak nemáte dostatok peňazí na nákup automobilov, môžete nájsť majiteľov a vodičov takýchto automobilov a uzavrieť s nimi dohody.

4

Pamätajte, že všetko drahé vybavenie musí byť registrované na daňovom úrade. To znamená, že pre každé auto musíte mať všetky povolenia vo svojich rukách.

5

Zaregistrujte svoju spoločnosť. Ak to chcete urobiť, musíte sa obrátiť na daňové úrady a zaregistrovať spoločnosť LLC alebo sa zaregistrovať ako samostatný podnikateľ.

6

Napíśte żiadosi o licenciu a prilożte k nemu potrebný balík dokumentov: - kópiu osvedćenia potvrdzujúceho registráciu podnikateía, - osvedćenie o registrácii samostatného podnikateía alebo LLC u dańového úradu; - doklady, ktoré môžu potvrdiť dostupnosť vozidiel, - doklady potvrdzujúce kvalifikáciu vodičov, - kópie dokladov, ako aj informácie o zápise všetkých potrebných informácií o tejto dokumentácii do zjednoteného štátneho registra. Všetky kópie dokumentov musia byť notársky overené.

7

Zaplaťte štátny poplatok za posúdenie žiadosti o licenciu. K vyššie uvedeným dokumentom priložte prijatie platby a predložte balík dokumentov spolu so žiadosťou štátnym orgánom.

8

Prijímajte zamestnancov. Možno budete potrebovať: právnika, účtovníka, personálneho manažéra, dispečera, logistika, obchodného manažéra, vodičov.

ako robiť náklad

Odporúčaná