Obchodné riadenie

Ako pomenovať lekáreň

Ako pomenovať lekáreň

Video: Blood Sugar Levels 2024, Júl

Video: Blood Sugar Levels 2024, Júl
Anonim

Lekáreň prináša svojim majiteľom milióny dolárov, najmä pokiaľ ide o veľké lekárenské reťazce. Ľudia boli vždy chorí, chorí a chorí a väčšina Rusov si zachránila svoje zdravie. Úspech novej lekárne bude závisieť nielen od jej umiestnenia, rozsahu a cenovej politiky, ale aj od zvoleného názvu. Aké meno pritiahne do vašej lekárne stály tok zákazníkov?

Image

Návod na použitie

1

Výber názvu novej lekárne je pomerne komplikovaný a zodpovedný postup. Po prvé, názov lekárne musí byť jedinečný, to znamená, že sa nesmie zhodovať s názvami iných lekární v mestských alebo veľkých lekárňových reťazcoch. Pred prijatím tejto alebo tej možnosti nezabudnite zadať názov v službe Google, aby ste sa vyhli duplikátom. Názov by mal zároveň zodpovedať téme lekárskeho podnikania a vyvolať medzi návštevníkmi pozitívne emócie. Dobré možnosti pre názov môžu byť „Zdravotná lavička“, „Zdravotné stredisko“, „Naša lekáreň“ a ďalšie.

2

Pri výbere mena je tiež dôležité zvážiť jeho zložitosť. Príliš zložité a dlhé mená sú v hlave zle zapamätané a zmätené. Dobrý marketingový názov by mal byť chytľavý, jasný a ľahko čitateľný. Osoba cestujúca vysokou rýchlosťou v aute pravdepodobne nebude mať čas prečítať si meno ako „Avicenna Pharmacy“ alebo „Good Doctor Aibolit“.

3

Názov lekárne môže odrážať špecifiká vášho nového podnikania. Napríklad, ak sa vaša lekáreň špecializuje na tradičnú medicínu, môžete to nazvať „Liečiteľ“ alebo „Zhivitsa“. Ak sa vaša lekáreň líši od svojich konkurentov v nízkych cenách, môžete túto funkciu vyjadriť v názve, napríklad „Lacná lekáreň“ alebo „Lekáreň s nízkou cenou“. Ak chcete otvoriť lekáreň obchodnej triedy, môžete ju nazvať „VIP lekáreň“ alebo „Elite Pharmacy“.

4

Názov lekárne sa neodporúča používať písmená latinskej abecedy, pretože klienti lekárne sú prevažne dôchodcovia a ľudia, ktorí neovládajú cudzie jazyky. Názov by mal byť jasný zákazníkom rôznych vekových kategórií.

Užitočné rady

Ak si sami nemôžete zvoliť správne meno, môžete sa obrátiť na odborníkov na pomenovávanie.

Pri výbere názvu je potrebné zohľadniť jeho budúci grafický výkon.

názov lekárne

Odporúčaná