nepopulárne

Ako pomenovať farmu

Ako pomenovať farmu

Video: Urobil som na MAJNR svoju VEĽKÚ AUTOMATICKÚ FARMU 2024, Júl

Video: Urobil som na MAJNR svoju VEĽKÚ AUTOMATICKÚ FARMU 2024, Júl
Anonim

Názov by mal byť jasný ľuďom, ktorí netušia o špecifikách farmy. Potom sa meno zapamätá a kupujúci si produkt zakúpia znova a informujú o ňom priateľov. Ak sa chcete dobre rozhodnúť, musíte sa pozrieť na farmu očami mestského obyvateľa.

Image

Návod na použitie

1

Urobte si zoznam slov spojených s vedením, nadradenosťou, víťazstvom. Takéto slová nájdete v oblasti športu. Pokúste sa nájsť viac slov a fráz. Sústredte sa na tento zoznam, pretože sa nemusí používať v čistej forme.

2

Pomyslite na slová, ktoré obsahujú prvé písmená mien farmárov. Slovo aba znamená, že farma dodáva zákazníkom ananásy, banány a pomaranče. Pridajte podobné slová do zoznamu získaného v kroku 1.

3

Porozprávajte sa s obyvateľmi miest a zistite, aké asociácie majú, keď spomínajú farmu. Zaznamenajte slová, ktoré vyslovujú. Pridajte tieto slová do všeobecného zoznamu.

4

Zistite, v ktorých mestách a krajinách pestujúcich rovnaké plodiny ako na farme. Nemusíte chodiť do encyklopédií. Stačí sa pozrieť na produkty konkurentov. Pridajte do zoznamu mestá a krajiny, ktoré sú obľúbené u kupujúcich, z ktorých sú výrobky dovážané.

5

Napíšte slová označujúce čas dodania výrobkov z farmy. Ak dodávate zákazníkom celý rok, do zoznamu pridajte príslušné frázy. V dôsledku toho môže zoznam obsahovať niekoľko desiatok slov. Teraz je všetko pripravené na výber dobrého mena.

6

Odísť do dôchodku, aby nedošlo k rozptyľovaniu. Budete potrebovať inšpiráciu, a preto sa musíte zamerať na problém, ktorý chcete vyriešiť, ponorte sa do toho.

7

Prezrite si zoznam a skúste kombinovať rôzne slová. V takom prípade sa objavia neočakávané nápady. Napíšte ich na samostatný list. Neponáhľajte sa na prestávku, aj keď sa zdá, že sa nájde meno. Pokračujte v práci až do vyčerpania nápadov.

Venujte pozornosť

Je vhodné otestovať meno na cudzincoch. Budú rozumieť vášmu nápadu? Je lepšie si to overiť skôr, ako sa názov objaví na etiketách produktu a na hlavičkovom papieri spoločnosti.

Užitočné rady

Odložte svoje nápady o niekoľko dní. Nechajte sa rozptyľovať niečím, oddýchnite si. Potom sa vráťte na zoznam a urobte konečné rozhodnutie.

názvy fariem

Odporúčaná