obchodné

Ako zavolať taxislužbu

Ako zavolať taxislužbu

Video: New York | Supersystémy - Newyorské taxíky | CZ (HD) 2024, Júl

Video: New York | Supersystémy - Newyorské taxíky | CZ (HD) 2024, Júl
Anonim

V súčasnosti hrá reklama na spotrebiteľskom trhu veľmi veľkú úlohu. Bez ohľadu na to, ako ľudia hovoria, že je v súčasnosti príliš dotieravá a dokonca agresívna a že jej neveria, prax ukazuje, že o reklamované tovary a služby je veľký dopyt v porovnaní s tými, ktoré sa neobjavujú v reklamách, pouličných banneroch a bannery. To sa týka reklamy na taxi v plnom rozsahu a víťazom je ten, kto prišiel s dobrým menom pre svoju súkromnú kabínovú spoločnosť.

Image

Návod na použitie

1

Skúste urobiť slovo - skratka vášho mena a priezviska alebo mena spoluzakladateľov. To je to, čo mnohí robia. Predpokladom je to, že skratka by mala byť krásna, zvučná a nemala by mať dvojaký význam (príklad toho, ako by ste nemali pomenovať svoju spoločnosť: Taxi-DURO - od Dubrovinu ROMAN, Taxi-KRETiNOFF - od CRETS a NOVIKI).

A tu sú príklady úspešných skratiek vytvorených z mien a priezvisk: Taxi-DROM - od toho istého Dubrovníka ROMAN, NOCRET-taxi - Novikov a KRET.

Môžete sa zapojiť do vývoja mien priateľov, rodinných príslušníkov, kolegov. Bude tak veľa možností, že nebude ľahké vybrať si niečo vhodné, ale šance sú veľmi vysoké.

2

Ak chcete vopred informovať potenciálneho cestujúceho o vysokej kvalite svojich služieb, zavolajte taxislužbu, aby jej meno bolo spojené na podvedomej úrovni s niečím dokonalým a nespochybniteľným. Napríklad „Päť hviezdičiek“, „Prémium“, „Elita“ atď.

Ak je vaším mottom rýchlosť služby, potom by sa tento koncept mal zahrnúť do názvu: Taxi-MIG, Taxi-ARROW, „Speed“, „Lightning“, „Acceleration“ atď.

3

Prezrite si rusko-anglický (alebo iný) slovník. Tam nájdete veľa krátkych a zvučných mien pre svoju taxislužbu. Napríklad „Taxofly“ (Taxofly), kde lietanie znamená lietať alebo lietať, VIT (skratka pre veľmi dôležité taxi - veľmi dôležité taxi), premiér alebo premiér (prvý), jazda (jazda, jazda) atď.

4

Ak súhlasíte s vyhlásením „Ako pomenujete loď, bude sa vznášať“ a tiež trochu poverčivým, dajte svojej taxislužbe optimistické a sľubné meno. „Fortune“, „Victoria“, „Success“, „Bon voyage“ atď.

5

Trochu riskantné, ale s primeranosťou a správnosťou je obojstranne výhodná možnosť: skúste trochu skresliť meno slávnej značky. Napríklad je tu Lukoil a je tu Lukol. Funguje žiadne porušenie práv prvého vlastníka a narušená značka. Napíšte si zoznam značiek známych z celého sveta a buďte inteligentní. Môže sa stať niečo ako „Taxan“, „Forbox“ atď.

6

Ak vám nič nepripadne alebo nie je čas na prebudenie fantázie a čakanie na múzu, využite služby neumeru - špecialistu, ktorý sa zaoberá vývojom mien a sloganov pre rôzne spoločnosti. Obráťte sa na reklamnú agentúru alebo vyhľadajte na internete číslo na voľnej nohe. Samozrejme, musíte sa rozvetviť, ale je tu možnosť získať nezabudnuteľný a nezabudnuteľný názov spoločnosti.

Užitočné rady

Keď bol podľa vášho názoru vymyslený úspešný názov spoločnosti, otestujte ho u svojich priateľov. Môže sa stať, že sa vám meno páčilo, ale okrem iného spôsobuje úplne negatívne vnímanie. V tomto prípade je lepšie byť naštvaný a netvrdiť sa, ale pokračovať v hľadaní mena.

ako pomenovať príklady spoločnosti

Odporúčaná