management

Čo nazvať kino

Čo nazvať kino

Video: IDO PORTAL - JUST MOVE | New Documentary Film - London Real 2024, Júl

Video: IDO PORTAL - JUST MOVE | New Documentary Film - London Real 2024, Júl
Anonim

Kino je verejnou inštitúciou na verejné predvádzanie rôznych filmov. Je úplne isté, že účasť závisí od názvu kina.

Image

Návod na použitie

1

Kino pomenujte podľa názvu ulice, na ktorej sa nachádza. Napríklad, ak sa kino nachádza na ulici Solnechnaya, nazvite ho „Sunny“. Potom, pri zmienke o označenej ulici, budú mať všetci potenciálni zákazníci asociácie s kinom a na podvedomej úrovni bude túžba navštíviť ju.

2

Pomenujte kino podľa držiteľa autorských práv. Táto možnosť je navyše prijateľná, ak má majiteľ autorských práv medzi obyvateľmi mesta dobrú povesť. Napríklad kino patrí k určitému Žukovovi, a preto sa názov kina nazýva „Žukov“.

3

Názov kina by sa mal spájať s ľuďmi s niečím dobrým, pozitívnym, vyvolať pozitívne emócie a rozveseliť sa. V tejto súvislosti pomenujte kino takto: „Moji milovaní“, „Kinorai“, „Kino, víno a domino“, „Posledné zasadnutie“, „Svet popkónu“, „Abracadabra“.

4

Pokúste sa prísť s názvom kina, ktorý by bol nezabudnuteľný a tiež odrážal interiér vášho kina, ak je to možné. Ak ste svoje kino navrhli v americkom štýle, vyberte preň vhodný názov, napríklad: „Hollywood Star“.

Venujte pozornosť

Upozorňujeme, že názov vášho kina by mal vyniknúť od konkurencie - iných kín.

Užitočné rady

Ak nemáte názov pre názov kina, usporiadajte súťaž na svojom blogu alebo na sociálnej sieti. Uveďte, že účelom súťaže je prísť s neobvyklým a nezabudnuteľným názvom kina. Pre niekoho, kto sa s týmto cieľom dokáže vyrovnať, sľubujeme rok bezplatných návštev kina pre dvoch ľudí. Takto budete mať veľký výber mien a poskytnete bezplatnú reklamu do kina, pretože sa do súťaže bude chcieť zúčastniť veľké množstvo ľudí.

názvy kín

Odporúčaná