Obchodné riadenie

Ako pomenovať taliansky obchod s odevmi

Ako pomenovať taliansky obchod s odevmi

Video: THIS IS WHAT MAKE ROME GREAT - Rome Travel Guide, Best attractions Rome Travel 2024, Júl

Video: THIS IS WHAT MAKE ROME GREAT - Rome Travel Guide, Best attractions Rome Travel 2024, Júl
Anonim

Otvorenie vlastného podnikania je zodpovedný, ale mimoriadne zaujímavý krok. Na dosiahnutie úspechu v tomto odbore nie je potrebné toľko: znalosti, vytrvalosť a trochu fantázie. Veľa záleží na úspešnom názve obchodu a nie je ťažké nájsť toho pravého, ktorý je možné vytvoriť.

Image

Návod na použitie

1

Otvorenie talianskeho obchodu s odevmi nie je ľahký proces. Po vyriešení všetkých problémov s hľadaním dodávateľov, vhodných priestorov, vybavenia obchodov, predajcov najímania atď. Budete čeliť hlavnému problému: výber mena. Toto je veľmi dôležitý bod - koniec koncov, meno bude tvoriť základ budúcej značky, priťahuje a udržiava zákazníkov, reguluje vzťahy s budúcimi partnermi atď. Preto by sa k procesu vytvárania názvu obchodu malo pristupovať so všetkou zodpovednosťou.

2

Najprv analyzujte trh a hlavných konkurentov. Je to potrebné na pochopenie všeobecných trendov pomenovávania vo vašom odvetví, ako aj na zabránenie opakovaniu a zlým možnostiam. Ak chcete zostaviť takýto zoznam, najjednoduchším spôsobom je použiť vyhľadávanie na internete - pomocou štandardných dopytov, ako aj cielene prezerať špeciálne katalógy obchodov. Vytvorte špeciálny dokument obsahujúci všetky nájdené názvy. Vyberte si z nich tie, ktoré sa vám páčia - neskôr tieto slová môžu byť „porazené“ a premenené na vaše úlohy.

3

Rozhodnite sa, či vymyslíte nové slovo (neologizmus) alebo použijete existujúce pre názov obchodu s odevmi. Prvá možnosť je vhodná, ak plánujete vytvoriť plnohodnotnú silnú značku - neologizmus zaručuje, že toto slovo sa nikde nepoužilo, čo znamená, že na jeho základe bude možné vytvoriť akékoľvek koncepty. Snažte sa, aby slovo odrážalo podstatu podnikateľskej činnosti: spojené s odevmi, Talianskom, módou atď.

4

Vyberte slová, ktoré nie sú príliš dlhé, ľahko vysloviteľné a zapamätateľné, napríklad: Bella, La Rosa, Dresscodia atď. Ak vytvárate neologizmus, skúste mu dať nádych talianskeho zvuku: taliančina, Odevatti, Donna Dresso atď. Rozhodnite sa, v akom jazyku bude meno napísané. Ruština je pre väčšinu zákazníkov zrozumiteľnejšia, latinské hláskovanie však dáva nádych módy.

talianske názvy obchodov

Odporúčaná