Obchodné riadenie

Ako pomenovať nábytkársku spoločnosť

Ako pomenovať nábytkársku spoločnosť

Video: Autizmus - výzva pre spoločnosť (Daniela Ostatníková) 2024, Júl

Video: Autizmus - výzva pre spoločnosť (Daniela Ostatníková) 2024, Júl
Anonim

Trh s nábytkom je jedným z najviac nasýtených na svete. Každý deň sa otvárajú nové výroby, objavujú sa nové nábytkárske firmy a obchody. V tejto situácii sa problém priťahovania pozornosti potenciálneho klienta stáva čoraz zložitejším. Pri rozhodovaní môže pomôcť výber pôvodného marketingového názvu.

Image

Budete potrebovať

Slovníky, prístup na internet

Návod na použitie

1

Definujte svoje cieľové publikum. Zákazníkov možno rozdeliť podľa kúpnej sily, oblasti činnosti, geografických charakteristík atď. Napríklad, ak sa spoločnosť špecializuje na výrobu luxusného nábytku pre bohatých ľudí, bude vhodné meno, ktoré zdôrazňuje vysoký sociálny status zákazníkov.

2

Ak chcete zvoliť najúspešnejšie meno, skúste vykonať prieskum skupiny ľudí z vašej cieľovej skupiny. V prieskume môžete ponúknuť zhodnotenie existujúcich možností a pomenovanie vlastných možností. Starostlivo analyzujte všetky názory. Je možné, že niektoré z týchto myšlienok sa nakoniec ukážu ako najúspešnejšia možnosť.

3

Pokúste sa spojiť typ činnosti a názov nábytkárskej spoločnosti. Toto odporúčanie je dôležité najmä pre malé a stredné podniky, ktoré sa zameriavajú na úzku špecializáciu (t. J. Každá spoločnosť sa snaží získať oporu v konkrétnom trhovom výklenku). Zvyčajne nemajú toľko peňazí v počiatočnej fáze, aby mohli byť investovaní do propagácie nejakého zvučného, ​​ale nepochopiteľného mena. Názov spojený s osobitosťami samotnej činnosti bude do určitej miery slúžiť ako reklama a ušetrí o niečo viac.

4

Používajte rôzne slovníky. Môže to byť slovník cudzích slov, vysvetľujúci slovník alebo slovník združení. Možno to pomôže nájsť originálne a zaujímavé verzie. Elektronické verzie nájdete na internete.

5

Po výbere niektorých najrelevantnejších a najzaujímavejších mien ich napíšte na samostatný hárok a niekde aspoň niekoľko dní skryte. Postupom času sa môžete realistickejšie pozrieť na všetky výhody a nevýhody vybratých možností. Vylúčte zbytočné a nechajte svojich príbuzných a priateľov, aby videli zoznam, aby vám pomohli vybrať jedno z najúspešnejších mien. Pomocou vyhľadávacieho nástroja skontrolujte jedinečnosť svojho regiónu. Ak už nejaká výroba nábytku má takýto názov, vyberte inú možnosť zo zoznamu.

Venujte pozornosť

Názov by mal byť ľahko vysloviteľný a zapamätateľný.

Nepoužívajte osobné mená a dlhé zložité skratky.

Užitočné rady

Môžete kontaktovať spoločnosť špecializujúcu sa na pomenovávanie (výber mien). Takéto služby sú však dosť drahé.

  • čo nazvať výrobná spoločnosť
  • Ako sa volá obchod s nábytkom?

Odporúčaná