obchodné

Ako inzerovať salón krásy

Ako inzerovať salón krásy

Video: Super relaxačné | profesionálny fén | V salóne krásy! | Zvuk na spanie 2024, Júl

Video: Super relaxačné | profesionálny fén | V salóne krásy! | Zvuk na spanie 2024, Júl
Anonim

Vlastný kozmetický salón je pomerne sľubný obchod. Najmä ak jej majitelia rozširujú ponuku služieb, neustále ponúkajú najnovšie správy, bonusy pre zákazníkov a ďalšie zaujímavé nápady. Aby však všetky tieto inovácie mohli generovať príjem, musia byť potenciálni spotrebitelia informovaní o svojej dostupnosti - to znamená zapojiť sa do aktívnej propagácie reklamy.

Image

Návod na použitie

1

Nestrácajte peniaze za pasívnu reklamu - rozloženie a štandardné vlastné články v tlači. Šanca, že váš potenciálny klient uvidí informácie v správnom čase, je mimoriadne malá. A náklady na reklamu v novinách a časopisoch sú veľmi vysoké a obvykle sa nevyplácajú.

2

Inzercia udalostí funguje omnoho efektívnejšie. Vyskúšajte recepciu, ktorú často teší majitelia reštaurácií a klubov. Poďte so zaujímavou novinkou. Je nepravdepodobné, že by sa mohlo považovať za to, že váš salón získal ďalšiu jednotku s nevysloviteľným názvom. Publikum však môže zaujímať prvý festival platinových blondínok v meste (alebo v krajine) alebo súťaž o nezávislý dizajn nechtov. Okrem toho pozornosť tlače upúta aj neobvyklá akcia. Čím je táto príležitosť nezvyčajná, tým je pravdepodobnejšie, že získate úplne bezplatnú reklamu.

3

Po vymyslení udalosti napíšte scenár a tlačovú správu pre časopisy, noviny a televíziu. O zaujímavé správy sa zaujímajú aj regionálne televízne spoločnosti a zastúpenia federálnych kanálov. Zašlite tlačovú správu do všetkých vydaní. Aj keď nedôjde k stiahnutiu prvého podielu, neopúšťajte pokusy. Napíš zaujímavejšie vydanie pre ďalšiu udalosť.

4

Zapojte sa do propagácie salónu na internete. Ak ste zameraní na mladé publikum, táto možnosť môže byť najsľubnejšia. Vytvorte skupiny na sociálnych sieťach, vytvorte si svoj vlastný web. Internetové projekty však budú fungovať iba pod podmienkou denného monitorovania. Zničte spam zo stránok, aktualizujte informácie, oznamujte udalosti prebiehajúce v salóne. Podrobne opíšte všetky služby, ktoré poskytujete, zverejňujte fotografie a recenzie zákazníkov. Aktívne komunikujte na mestských fórach a na stránkach tretích strán.

5

Premýšľajte nad systémom bonusov. Využite skúsenosti kozmetických spoločností, ktoré predávajú produkty online. Bonus vo forme zľavy alebo doplnkovej služby môžete na odporúčanie prilákať klienta do salónu. „Darček pre priateľa“ môže výrazne rozšíriť vašu zákaznícku základňu a zvýšiť uznanie salónu.

6

Ak máte záujem o zvýšenie lojality zákazníkov, vytvorte kumulatívne zľavové karty. Napríklad predstavte systém, keď časť peňazí vynaložených na služby zostáva na karte a dá sa minúť pri nasledujúcej návšteve. Toto povzbudzuje zákazníkov k častejším návštevám a je oveľa efektívnejší ako bežné zľavy.

7

Staňte sa verejnou osobou. Ako reklamu by mal slúžiť majiteľ salónu. Zúčastnite sa rôznych podujatí, premiér, prezentácií. Tlačte krásne vizitky a rozdávajte ich pri každej príležitosti. Majstri nahrávacích salónov sa zúčastňujú na odborných súťažiach, zúčastňujú sa propagačných akcií po celom meste ako partner alebo sponzor. Zoznámte sa so svojím menom salónu.

Odporúčaná