obchodné

Otvorte si vlastnú posilňovňu: niekoľko dôležitých rád

Otvorte si vlastnú posilňovňu: niekoľko dôležitých rád

Video: Ako Cvičiť S Vlastnou Váhou 2024, Júl

Video: Ako Cvičiť S Vlastnou Váhou 2024, Júl
Anonim

Zarobiť peniaze na zdravie susedov pomôže nielen zarobiť peniaze, ale aj vyčistiť karmu. V poslednej dobe sa šport stal populárnym medzi populáciou. Podnikanie postavené na otváraní a údržbe telocvične je preto veľmi sľubnou oblasťou činnosti.

Image

Bude to oveľa lepšie pre podnikanie, ak formalizujete všetko oficiálne. Žiadne pivnice s temnou minulosťou. Odporúča sa začať otvorením telocvične určenej pre osoby s nízkym a stredným zárobkom. To znamená profitovať z veľkého počtu návštevníkov.

Hala by mala fungovať každý deň od rána do neskorého večera. Ideálne 24 hodín denne.

Konieckoncov, niekto sa bude môcť zapojiť, až po práci, niekto iba skoro ráno a niekto bude v pohode iba v noci. Koniec koncov, ľudia sú iní.

Hneď na začiatku bude možné obísť sa bez sauny a bazéna a potom, ako sa bude podnikanie rozvíjať, bude možné o tom premýšľať.

Zákazníci budú mať možnosť navštíviť halu, a to ako na jednorazových kupónoch, tak na mesačných predplatných. Ceny za návštevy by sa mali líšiť v závislosti od času návštevy a dostupnosti osobného trénera. Čím obľúbenejší je čas návštevy, tým drahšie by malo byť predplatné na tento čas.

Hala musí byť vybavená vysoko kvalitným vybavením bez čínskeho softvéru, ktoré je navrhnuté maximálne tri mesiace. Palačinky, činky, švihadlá a iné športové vybavenie by mali byť vyššie, aby klient nestál v rade na športové vybavenie.

Vybavenie by malo byť navrhnuté tak pre mužov, ako aj pre ženy. Okrem výkonových simulátorov by mali existovať aj simulátory, ktoré vám umožňujú trénovať vytrvalosť a schudnúť.

Ak budete mať dostatok zariadenia ihneď, bude to pre majiteľa firmy stáť cent. Preto môže byť prenájom športového vybavenia na prenájom dobrým východiskom z tejto situácie.

Pre úspešné vedenie tohto druhu podnikania musíte okamžite prilákať najatý personál. Budú to najmenej dvaja inštruktori, ktorí budú striedavo pracovať, v budúcnosti bude potrebné zvýšiť počet inštruktorov. Okrem toho bude potrebný správca a musia existovať aj najmenej dvaja z nich, pretože budú tiež pracovať striedavo a samozrejme aspoň jedna upratovačka.

S rozvojom podnikania a zlomom bodu zlomu bude možné uvažovať o vybudovaní siete vašich telocviční.

Odporúčaná