obchodné

Ako dať svoj vlastný terminál na platbu

Obsah:

Ako dať svoj vlastný terminál na platbu

Video: Získajte 710 dolárov denne pasívnym príjmom, ktorý trvá 5 minút (zarobte si peniaze online)... 2024, Júl

Video: Získajte 710 dolárov denne pasívnym príjmom, ktorý trvá 5 minút (zarobte si peniaze online)... 2024, Júl
Anonim

Platba pomocou terminálov je pre moderného človeka bežnou záležitosťou. Pre niektorých tento spôsob platby šetrí drahocenný čas, zatiaľ čo pre iných vám umožňuje zarobiť si peniaze. Prijímanie platieb prostredníctvom terminálu je pomerne výnosný podnik s relatívne malou investíciou.

Image

Vyžaduje sa dokumentácia

Pred inštaláciou platobného terminálu musíte zabezpečiť právnu zložku tohto typu činnosti. Ak chcete začať, získajte osvedčenie o štátnej registrácii podnikateľského subjektu. Potom sa musíte zaregistrovať na daňovom úrade a vymenovať vedúceho, ktorý zabezpečí tento postup osobitným protokolom valného zhromaždenia. Pred začatím prác na inštalácii terminálu musíte okrem toho získať plnú moc na úkony súvisiace s umiestnením takéhoto zariadenia. Nezabudnite tiež robiť notárske kópie všetkých dokumentov.

Nákup a umiestňovanie platobných terminálov

Podľa približných odborných odhadov stojí inštalácia jedného platobného terminálu približne 60 - 80 tisíc rubľov. Po zakúpení zariadenia musíte uzavrieť dohodu s vlastníkom jedného z platobných systémov. Potom podnikateľ inštaluje terminál na prenajaté alebo na jeho území a ziskovosť podniku závisí od tohto kroku. Pri výbere miesta stojí za zváženie blízkosť terminálov konkurencie, premávka, nezabudnite však, že prenájom v preplnenom nákupnom centre je dokonca 1 meter štvorcový pomerne nákladný. Môžete tiež skúsiť nainštalovať niekoľko terminálov na rôznych miestach a urobiť záver o najziskovejšej stránke. Potom, keď sa vyriešia všetky problémy s umiestnením zariadenia, musí majiteľ terminálu určiť percento účtované ako provízia za platby.

Odporúčaná