obchodné

Ako organizovať dovolenkovú agentúru

Ako organizovať dovolenkovú agentúru

Video: Vzdelávacia agentúra AMOS-K - rekvalifikačné kurzy pre kaderníčky/kov, čašníčky/kov 2024, Júl

Video: Vzdelávacia agentúra AMOS-K - rekvalifikačné kurzy pre kaderníčky/kov, čašníčky/kov 2024, Júl
Anonim

Rekreačná agentúra - alebo takzvaná spoločnosť zaoberajúca sa udalosťami - sa považuje za pomerne ziskovú firmu: dopyt po službách takýchto organizácií sa každým rokom zvyšuje. Ak však začnete pracovať v tejto oblasti, stretnete sa s veľkým počtom konkurentov. Preto si vopred premyslite, ako sa bude vaša dovolenka líšiť od udalostí organizovaných inými spoločnosťami.

Image

Budete potrebovať

  • - dokumenty na registráciu LLC alebo IP;

  • - mobilný telefón;

  • - finančné zdroje na registráciu agentúry a nákup vybavenia.

Návod na použitie

1

Pred registráciou právnickej osoby sledujte služby, ktoré ponúkajú cestovné kancelárie vo vašom meste. Potom, možno pomocou internetu, analyzujte, aké novinky v organizácii sviatkov môžete prilákať zákazníkov. Špecialisti v tejto oblasti tvrdia, že zákazníci dôverujú viacerým agentúram s úzkou špecializáciou. Napríklad organizátori svadieb alebo iba firemných večierkov.

2

Pripravte dokumenty na registráciu. Ak založíte LLC - napíšte Chartu vašej spoločnosti, zápisnicu zo stretnutia zakladateľov, žiadosť o registráciu LLC a prijatie štátnej povinnosti. Ak ste pre spoločnosť vybrali formulár IP, vyplňte žiadosť o registráciu a zaplatte štátny poplatok.

3

Po registrácii u spoločnosti Regpalat sa zaregistrujte na daňovom úrade a dôchodkovom fonde. Tam dostanete príslušné certifikáty. Tieto papiere budete potrebovať na vytváranie pečiatok a na otvorenie bankového účtu. Nezabudnite, že cestovná kancelária nepotrebuje licenciu.

4

Spočiatku sa môžete obísť bez kancelárie - prijímať objednávky na mobilný telefón a stretávať zákazníkov v kaviarni a na ulici. Ak to však finančné prostriedky umožňujú, prenajmite si kanceláriu - potencionálni zákazníci sa naplnia veľkou dôverou vo vašu spoločnosť. Vyzdobte si priestory v duchu svojej činnosti - vytvorte sviatočné prostredie. Nezabudnite tiež na nábytok a spotrebiče - telefón, fax, tlačiareň, počítač. Pripojte sa na internet.

5

Potom začnite nakupovať atribúty udalostí. Najzákladnejšie sú kostýmy, hudobné vybavenie, valce na héliá, balóny. Môžete si tiež kúpiť stany na výlety, plazmové obrazovky a ďalšie drahé vybavenie.

6

Vyhľadajte zamestnancov. Študenti divadelných univerzít budú môcť vystupovať ako umelci, hostitelia alebo moderátori. Pre dekoráciu nájdete kvetinárstva, dekoratérov a návrhárov. Spočiatku to môžu byť zamestnanci iných podnikov - budete ich platiť kus po kúsku. Ale ako sa vaše podnikanie rozširuje, môžete získať svojich zamestnancov. Nezabudnite na manažérov, ktorí budú hľadať nových zákazníkov.

Odporúčaná