obchodné

Ako sa zúčastniť aukcie v konkurze

Ako sa zúčastniť aukcie v konkurze

Video: Konkurz do divadla 2024, Júl

Video: Konkurz do divadla 2024, Júl
Anonim

Ak si chcete kúpiť akúkoľvek nehnuteľnosť za nižšiu cenu ako na trhu, musíte jednoznačne poznať algoritmus účasti na aukciách konkurzu.

Image

Budete potrebovať

  • - pas

  • - TIN

  • - SENINY

Návod na použitie

1

Naskenujte všetky zákruty pasu, DIČ a SENINY.

2

Získajte elektronický digitálny podpis (EDS, CEP) v ktoromkoľvek certifikačnom stredisku. Existuje veľa centier. Tam budete požiadaní, aby ste dostali farebné kópie svojho pasu, registračnú stránku a svoju fotografiu, DIČ a SNILY.

3

Prejdite si registráciu a niekedy aj akreditáciu na elektronických obchodných poschodiach (ETP). Tu znova požiadajú o cestovný pas a DIČ, zriedka vyžadujú SNILY. Všetky dokumenty na ETP podpisuje váš kvalifikovaný elektronický podpis (CEP). Pokiaľ nedostanú podpis, nebude registrácia na elektronickú obchodnú platformu fungovať vôbec.

4

Porozumieť rozhraniu konkrétnej obchodnej platformy. Je ich veľa. Väčšina ETP sa vyrába na dvoch platformách - Ultimeta a FogSoft. Existujú však pôvodné stránky (Fabrikant, Sberbank-AST, Lot-online, B2B) - zvyčajne s nimi bývajú väčšie problémy.

5

Pripravte potrebný balík dokladov - prihláška účastníka, DIČ, fotokópia pasu, dohoda o vklade, doklad o zaplatení zálohy. Ak plánujete ponuku ako jednotlivec, potom je tento balík najjednoduchší a veľmi rýchly na prípravu.

6

A nakoniec - podajte žiadosť na webe pomocou svojho CEP vo vami zvolenom obchodnom intervale.

Venujte pozornosť

Účasť na konkurze nezaručuje 100% výhier.

Užitočné rady

Aby bolo zaručené, že sa zúčastní konkurzného konania, získajte CEP vopred, akreditujte sa v ETP a pripravte všetky potrebné dokumenty.

Odporúčaná