ostatné

Ako pomenovať hotel

Ako pomenovať hotel

Video: Best Western Hotel Poleczki - Varšava Ursynów blízko letiska Chopin - ODPORÚČAME 2024, Júl

Video: Best Western Hotel Poleczki - Varšava Ursynów blízko letiska Chopin - ODPORÚČAME 2024, Júl
Anonim

Pri výbere názvu hotela mnohí majitelia začnú hádať a vymýšľať rôzne mená, niekedy dokonca neexistujúce. Niektorí idú po ceste najmenšieho odporu a v názve označujú svoje iniciály alebo meno manželky, ale tento prístup je skôr banálny, neodráža harmóniu, ktorá by zaujala potenciálnych návštevníkov a vyvolala túžbu navštíviť úžasné miesto.

Image

Návod na použitie

1

Hotel nachádzajúci sa v lese, ktorý má na svojom území významný rozsah služieb (liečebné a rekreačné procedúry, tenisové kurty, zábavné zariadenia, reštaurácia a bary), podľa definície nemôže mať názov „Alyonushka“ alebo „Rostock“. Je potrebné zahrnúť záujem o hotel v názve, vziať do úvahy jeho kategóriu, napríklad slovo „Komplex“ v názve ukáže spotrebiteľovi, že hotel na neho čaká nielen posteľ, ale aj súbor liečebných aktivít a zábavy.

2

Ak je hotel zameraný na priemysel alebo je určený pre určitú kategóriu návštevníkov, musíte v názve použiť slovo, ktoré bude priamo súvisieť s vybraným smerom. Napríklad detské rekreačné stredisko by malo v názve obsahovať náznak svojho účelu. Miesto odpočinku a prenocovania pre poľovníkov alebo rybárov by sa malo zdôrazniť aj slovami „lovec“, „lov“, „rybolov“ atď.

3

Názov hotela by mal evokovať pretrvávajúce asociácie, ktoré sú zamerané na kvalitnú úroveň služieb alebo predstavujú smerovanie orientované na podnikanie, keď sa v myšlienkach potenciálneho klienta objavia fotografie konferenčných miestností, banketové zariadenia pre firemný oddych a drahá zábava. Zohľadnite požadované emócie z návštevy hotela - pokojná rodinná dovolenka, zábavné služby, prestíž a solídnosť s exkluzívnymi službami.

4

Starostlivo sa uistite, že v názve sú použité originálne slová, ktoré sú na jednej strane ľahko zapamätateľné a nepoužívané nikde inde. V prípade, že potrebujete zaregistrovať ochrannú známku, bude ťažké zadať registračné dokumenty.

5

Postupujte podľa jedného konceptu pri vytváraní spoločného štýlu hotela - v jeho názve, externom dizajne, službe. Celkový dojem z hotela sa potom vytvorí ako premyslený komplex a mnohí návštevníci navštívia hotel a odporučia ho svojim priateľom.

Venujte pozornosť

Príliš domýšľavý a módny názov miesta na spanie v provincii spôsobí neustále zosmiešňovanie okolo potencionálnych zákazníkov.

Užitočné rady

Do výberu mien môžete vždy zapojiť odborníkov, ktorí na základe vašej koncepcie vyvinú názov hotela, logo a firemnú identitu.

Odporúčaná